top of page
  • Robert Landa

Vítězství za pět minut deset

Dvě hořké porážky z tohoto týdne musí překonat děčínští Válečníci. Hráči A-týmu nejprve padli poslední střelou v Ústí, následně doma ve druhém prodloužení košem v poslední vteřině.

A protože se v sobotu v děčínském ARMEX Sportcentru nedařilo postupně týmu U14 (se Sokolem Pražským 45:109), U17A (s Libercem 60:94), ani A-týmu, přišla si po výhře dychtící Maroldovka na své až v posledním večerním zápase - prapor vítězství zdvihli na závěr dne (21:55 hod.) hráči B-týmu kadetů - borci si poradili s Českým Brodem 70:66.



A jak kluci z Béčka skončili, tak pokračovali. V neděli si s chutí zahráli proti Mladé Boleslavi a Škodováky poslali domů s výsledkem 75:30 pro DC.


Mladší žáci U14 odehráli o víkendu dva těžké zápasy - po Sokolu Pražském podlehli podobným výsledkem v této kategorii favorizovanému Nymburku 47:100.



Ani celek hráčů do sedmnácti let v neděli na svého soupeře nestačil. Liberec byl nad naše síly - pod Ještědem jsme prohráli 100:55. Před Vánoci nabraná kila, v novém roce shodíme.

Ligové kadetky se střetly se Severočeskem a Děčín na celek z oblasti nestačil (37:71 a 58:89).



Nejlepším družstvem víkendu jsou tak nadějní mladší minižáci U12. Tým trenérů Soukupa a Houšky se Slunetou ani jednou nezaváhal (56:28 a 60:28).



S ohledem na předpokládané sestavy a postavení celků v tabulce byly kurzy vypsané na výhry mužů SčL v Liberci i v České Lípě oprávněně nízké. A bookmakeři se nemýlili: Liberec - Děčín Juniorka 75:54 a Česká Lípa - Děčín Křešice 94:66.

Jediným úspěšným mužským týmem tohoto týdne je tak celek mladíků trenéra Anderleho. Čarovná ruka Lukáše Machýla zatížila již v první čtvrtině koš soupeřů čtyřmi trojkami (nakonec 22 bodů) a když se k němu v druhém poločase přidal i nejlepší střelec domácích Monty Fichtner (celkem 34 bodů) bylo o vítězství sedmi statečných mužů ročníku 1999 a mladších rozhodnuto - výhra 75:54.



Více v komentářích trenérů.

(pro podrobnější údaje o jednotlivých zápasech klikněte na obrázek)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page