top of page
  • Robert Landa

Vysílá TVálečnické STUDIO - Pozor změna!

Na apríla, ve středu 1. dubna jsme poprvé vyzkoušeli položivý přenos z improvizovaného studia v děčínském ARMEX Sportcentru. Mé pozvání na komentování přijal zkušený moderátor děčínských Silných řečí Jakub Bureš. Režisér, scénárista, dramaturg, technik a nápověda pak nemohl být nikdo jiný, než sportovní ředitel BK Jakub Důra.

V čase, kdy je dobrých zpráv pomálu, do haly se nechodí na tréninky, ani na utkání mládeže, zápasy mužů v SČL i v NBL byly zrušeny, jsme chtěli našim fanouškům přinést alespoň nějakou zábavu a trochu radosti.



V souvislosti s akcí klubu Válečník pomáhá (sbírka na děčínskou nemocnici) vyvrcholí aktuální program přenosem pátého semifinálového utkání Děčín - Prostějov (postup do finále 2015) příští sobotu 11. 4. a následujícím komponovaných finálovým večerem v úterý 14. 4.

Již zítra (sobota 4. 4.) ale můžete sledovat plánovaný sestřih loňského čtvrtfinále mezi Děčínem a Opavou - čtyři poslední čtvrtiny z domácích utkání s autentickým komentářem Zdeňka Balcara a hlavně s Jakubem Burešem a kapitánem BK Šimonem Ježkem v našem studiu. Tito dva se postarají o úvodní slovo, shrnutí utkání a věřím, že hlavně o zábavu v živém přenosu.

Ve středu 8. 4. se pak můžete těšit na jinou lahůdku. Utkání Děčín - Nymburk z roku 2008 bude živě komentovat Jakub Bureš a generální manager klubu Lukáš Houser.



Přejeme Vám příjemné chvíle při sledování retroutkání BK Děčín - sledujte nás již tuto sobotu.

Robert Landa

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page