top of page
  • Jakub Houška

U12 - Na Tygr cupu 2020 bez prohry, ale s respektem

S velkým respektem jsme odjížděli k dalšímu turnaji do Prahy do Jenče, kam moc rád náš klub zajíždí. Ještě před začátkem turnaje jsme měli trochu problém se sestavou, jelikož se nám spoustu dětí omlouvalo, a tak jsme sahali k mladším až nejmladším :) Nakonec se nám podařilo postavit zajímavý tým z tahounů, který byl doplněn bojovníky, kteří se ukázali ve skvělém světle! Musíme se přiznat, že jsme z některých mladších Válečníků byli naprosto nadšení a ukázali, jaký už nyní mají v sobě potenciál.

Jelikož i z turnaje se odhlásilo pár týmů, a nakonec jich zůstalo sedm, hrálo se každý s každým, a tak jsme se mohli poměřit s týmy Brandýsa, Ostravy, Dubče, Tygrů (2 týmy) a Sokola Pražského. Ke každému z utkání jsme nastupovali s velkým respektem a bylo to na nás vidět. Největší zápletku měly zápasy s Ostravou a Tygry. Ostravu jsme dokázali v této kategorii porazit opravdu po dlouhé době (osobně si na to nevzpomínám) a tak ta radost byla opravdu velká. Nakonec se nám podařilo porazit po bitvě i Tygry, a tak jsme si zaslouženě připsali 1. místo v turnaji.

I přesto, že nám chyběli někteří hráči základní rotace, tak je mladíci dokázali nahradit svou bojovností, a to je pro nás opravdu dobrá zpráva! Jako MVP turnaje byl zvolen Jonáš Houser, který odehrál druhý víkend po sobě opravdu parádní zápasy a zdárně mu sekundoval Kouba Junior, který byl zvolen do ALL STAR pětky turnaje. Všichni ostatní ale také předváděli skvělé výkony, a hlavně díky tomu jsme si mohli připsat vítězství v tomto turnaji.

Turnaj jako takový se opět povedl a i přesto, že se najdou lidé, kteří to se sportem myslí trochu jinak a udávají, tak to organizátoři zvládli na jedničku. Kluci si to nesmírně užili a našli si i další kamarády napříč republikou, a to je pro nás skvělé! Jedno odpoledne jsme se zašli podívat i na fotbal, kde si kluci zafandili a udělali domácím opravdu skvělou atmosféru, které nevěřili ani oni samotní :-)

Ještě jednou moc děkujeme Tygrům, všem přejeme skvělou sezónu a věříme, že se se brzy opět někde potkáme! Třeba u nás...


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page