top of page
  • Robert Landa

24 utkání v minulém týdnu!

Po sportu hladoví basketbalisté a basketbalistky stihli v minulém týdnu sehrát celkem 24 utkání - to je číslo, kterým se dostáváme na vytížený týden standardní sezóny.

Stále stříbrný děčínský A-tým může dál usilovat o své první soutěžní zlato - v odvetě hrané na výsledek dvojzápasu padl Děčín až v prodloužení.

A na A-tým navázal i celek Radka Kroupy v SČL - na přípravném turnaji v Mělníce, popřípadě v Mělníku, obsadil počtvrté v řadě druhé místo. Narazili jsme na stříbrnou Žílu.

Kluci U15 odehráli v lize dvě dobrá utkání, výkon ale na výhru proti favoritům nestačil (zvláště dal-li nám jeden borec na USK 41 bodů). V regionu U15 braly výhru jen žačky - ty si poradily s druhým týmem Boleslavy 76:28.

Kadeti U17 nahradili na turnaji v Praze omluvený Inter Bratislava a na extraligově obsazeném turnaji se neztratili, po prohře s USK, Plzní a Sokolem si na závěr turnaje poradili s BŠ.

Kluci z kategorie U12 odehráli skvělý turnaj v pražské Jenči - v šesti zápasech nenašli přemožitele a získali první místo.

Do výčtu utkání počítáme i šest přípravných zápasů. Hned dva si zahrály starší minižačky - po lekci od Litoměřic si připsaly radostné vítězství nad Varnsdorfem.

Více informací najdete v samostatných článcích k turnajům a utkáním.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page