top of page
  • Jakub Důra

Permanentky pro mládež na Kooperativa NBL

Ve středu 4. října začíná Kooperativa NBL. Výkladní skříň děčínského basketbalu - mužský A-tým - začíná ostrou sezónu a s tím přichází pro členy našeho basketbalového klubu, především hráčky a hráče mládežnického programu jedna z velkých výhod - permanentní vstupenka na stání. Stejně jako všechny ostatní vstupenky, je i tato forma nová a každá hráčka či hráč ji dostane od svého trenéra po zaplacení první části členských příspěvků.


Důležité je však následné používání, které se liší od dosavadního. Každá permanentní vstupenka má svůj unikátní QR kód, který musí být při vstupu do hlediště zkontrolován čtecím zařízením (budou k dispozici dvě čtečky a každá permanentka musí „pípnout“).


Pokud člen permanentku ztratí, vyhotovení nové ho bude stát 100 Kč.


V tomto světle chce vedení klubu požádat o vstřícnost všechny členy i s rodiči, aby přišli (především) na první utkání dříve než obvykle (alespoň už v 17:30 hod.). Cílem je zajistit plynulý průchod diváků u vchodu.


Více informací o vstupenkách, systému, atp. naleznete v článku na webu A-týmu.


Zároveň všem mládežníkům vřele doporučujeme navštěvovat a sledovat utkání Kooperativa NBL a dalších top soutěží v co největší možné míře, nikoli však na úkor svých vlastních tréninků :-). Je to přínosné, inspirativní a jistě i motivující. My naopak věříme, že A-tým bude i nadále dobrým vzorem fungování týmu.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page