top of page
  • Jan Skokan

U13 B na Liberec nestačil

V sobotu zajížděl rezervní tým starších minižáků U13 B (složen zejména z hráčů ročníku 2004 a mladších, tedy hráčů kategorie U12, kteří ve vyšší soutěži získávají herní zkušenosti a z hráčů ročníku 2002, kteří v soutěži hrají na výjimku, protože soutěž U14 Děčín letos neobsadil) na libereckou palubovku ke dvěma soutěžním utkáním.


BK Kondoři Liberec - BK Horejsek Děčín B 57:42 (23:4, 36:10, 52:22)


První čtvrtina nám nevyšla a možná, že to bylo i díky tomu, že přeci jenom šlo o první zápas sezóny. Chyběla nám daleko lepší výpomoc na rychlé hráče soupeře. Také si myslím, že naši zkušení hráči nám tolik nezahráli. Ale potom jsme si postupně dávali jednotlivé úkoly – abychom se vraceli, abychom se nebáli hrát jeden na jednoho, přihrávky aby nechodily prostředkem, ale do kraje apod. Řekl bych, že konečný výsledek je nakonec pro nás velice lichotivý, protože se nám podařilo třeba v poslední čtvrtině nedostat více jak pět, šest bodů a naopak my jsme sami dávali a nejenom ti zkušení, ale v podstatě všichni hráči. Myslím si, že jsme dosáhli dobrého výsledku proti tak silnému soupeři.


Sťahel 10, Randýsek 6, Dvořák 6, Trbola 4, Ďurana 4, Hodboď 2, Rajchl 2, Žižka 2, Kampy 2, Raymond 2, Sýkora 2, Fichtner, Oborník, Techl.


BK Kondoři Liberec - BK Horejsek Děčín B 82:46 (31:6, 46:24, 66:31)


Sice jsme hráčům připomínali začátek zápasu, ale přeci jenom byla znát špatná koncentrace našich hráčů ať již třeba pod dojmem toho prvního utkání. V každém případě ten náskok byl i díky tomu, že jejich první sestava byla výrazně lepší výškově i zkušenostmi. Na našich hráčích se také projevila některá zranění, která nás omezovala. A nakonec rozhodl i věk našich hráčů, kdy tato dvě utkání byla přeci jenom proti o rok staršímu soupeři. Pochválil bych ale naše hráče za to, že během celého utkání se snažili plnit některé základní pokyny, zejména z hlediska vypomáhání v obraně, návratu do obrany a rychlejšího rozehrávání z autu.


Sťahel 11, Dvořák 9, Ďurana 7, Trbola 6, Randýsek 6, Hodboď 2, Rajchl 2, Raymond 2, Oborník 1, Fichtner, Kampy, Sťahel, Sýkora, Techl, Žižka.




Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page