top of page
  • Viktor Jezbera

U17 dívky - Cenný skalp!

​Komentář k utkání s ASK Lovosice: Do utkání s Lovosicemi jsme vstoupili velmi dobře a po čtyřech minutách vedli 9:1. Po prostřídání sestavy se hosté rychle vrátili zpět do zápasu a otočili skóre po první čtvrtině na 13:14. Druhá čtvrtina skončila nerozhodně 17:17 a tak jsme s jednobodovým mankem odcházeli do šaten. Ve třetí čtvrtině vzaly otěže zápasu do rukou Votrubcová s Žižkovou a šňůrou 15:3 nás dostaly do dvouciferného náskoku, který jsme v poslední části navyšovali až na konečný 27bodový rozdíl.Své vůbec první basketbalové body zaznamenala Barča Mašková, které tímto ještě jednou gratuluji.

BK Horejsek Děčín vs ASK Lovosice 68:41

Body: Žižková 23 (3/1), Votrubcová 9 (4/1), Kunclová 8 (2/0), Švarcová 7 (2/1), Galašová 6 (2/2), Machková (2/1), Špryslová 4, Juřičková 4 (1/0), Mašková 2

TH(trestné hody): 16/6

Komentář k utkání se Sadskou: V nedělím utkání nás čekal soupeř, který zatím v letošní sezóně neokusil hořkost porážky. Bylo tedy na nás, abychom byli první, komu se podaří sadské vosy přibrzdit v jejich rozletu. Jelikož se holky navzájem znají ze společného soustředění, bylo o motivaci postaráno již před zápasem. Zápas začal podobně jako ten sobotní, rychle jsme si vypracovali šestibodový náskok, který soupeř ihned srovnal, avšak zbytek první čtvrtiny opět nám. Vedení jsme postupně navyšovali až na poločasový stav 41:28. V poločase dostaly holky za úkol omezit fauly a pokračovat v agresivní obraně. Oba dva úkoly byly nakonec splněny a tak i díky tomu, že jsme vyhráli všechny čtvrtiny z ískáváme cenný skalp a posouváme se na průběžné třetí místo v tabulce. Pochvala celému týmu za předvedené výkony v obou zápasech a poděkování početné skupince fanoušků, která holky po celý zápas podporovala.

BK Horejsek Děčín vs Sadská 70:51

Body: Žižková 15 (4/1), Kunclová 14, Votrubcová 10 (4/2), Galašová 10 (4/0), Švarcová 9 (2/1), Machková 6, Mašková 2, Špryslová 2, Juřičková 2 (2/0)

TH: 16/4

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page