top of page
  • Karel Záleský

U11 MIX Sluneta - listopad 2015

Náš druhý turnaj jsme odehráli na palubovce ústecké Slunety, kde jsme poměřili své síly s domácím A-týmem a chlapci ze Slavoje BK Litoměřice.


BK SLUNETA Ústí n.L. A - BK Horejsek Děčín B 165:0 (57:0 97:0 129:0)


V prvním utkání, proti fyzicky a basketbalově vyspělejšímu soupeři, bylo hned od začátku vidět, kdo je favoritem. Nebyli jsme schopni překonat osobní press soupeře. Několikrát se nám však podařilo dostat se na útočnou polovinu, kde jsme byli zastaveni faulem, nebo jsme pod tlakem ztratili míč z driblinku či nevhodně zvolenou přihrávkou. Bohužel ani z trestných hodů se nám nepodařilo skórovat. Musím však pochválit všechny hráče, že i přes hrůzně narůstající skóre nepřestali bojovat a hráli naplno až do úplného konce.


BK Horejsek Děčín B - Slavoj Litoměřice 29:52 (10:11 14:27 23:33)


Do druhého utkání proti BK Slavoj Litoměřice jsme nastupovali pouze po krátké přestávce po utkání se Slunetou. Opět výškově a fyzicky vyspělejší soupeř z Litoměřic dával tušit, že utkání nebude jednoduché. Naši nejmladší se však soupeře nezalekli a pustili se do něj s odhodláním válečníků. V individuálních činnostech byl soupeř o krok před námi, ale díky naší aktivitě pod oběma koši, kde jsme byli schopni přeskákat podstatně vyššího soupeře (škoda neproměněných šancí z druhých, třetích i čtvrtých střel), skončila první čtvrtina krásných 10:11. Ve druhé nám soupeř odskočil, prohráli jsme ji 4:16. Třetí jsme však vyhráli 9:6.


Chtěl bych pochválit všech 22 hráčů, kteří nastoupili k utkáním, že nenechali soupeře oddychnout a odehráli v plném nasazení celých 64 minut. Budiž nám to motivací do dalších tréninků.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page