top of page
  • Jana Šalovská

U13 dívky na turnaji opět 2 x úspěšné

Slovan Litoměřice - BK Horejsek Děčín 37:42 (19:12, 8:14, 4:10, 6:6)


Do utkání vstoupily oba týmy s nervozitou, velkými emocemi a očekáváním boje o každý míč a prostor na palubovce. První čtvrtina byla o snaze trefit se z pod koše zvláště Kláry Hodboďové. Ve druhé čtvrtině se nám podařilo ubránit hráčku s číslem 14, a hlavně výborně naše hráčky přihrávaly na naší stále se zlepšující pivotku Valentýnu Jaborovou. Do konce druhé čtvrtiny jsme sedmibodový náskok soupeře stáhly a vyhrávaly o jeden bod.


Třetí čtvrtina byla „výhra“ pro nás ta skutečnost, že holky z Litoměřice přestaly hrát kolektivně. Jinak výborná malinká rozehrávačka Kynlová se snažila vzít zodpovědnost na sebe a najížděla do bedny ovšem naší dobrou obranou se jí to nepodařilo, a tak jsme získávaly míče, které jsme sice neproměnily v kýžené body z protiútoku, ale soupeř též ne. Poslední čtvrtina začala s naším plusem + 5 bodů. Hloupé ztráty a rázem v páté minutě náskok o pouhé 3 body.


To byla bitva - nádhera :) V osmé minutě asi 40 sec. do konce utkání zklidnila dvěma body Romana Školníková a vííííííítězstvíííííííííííííííííííííííííííí !!!!! o 5 bodů. Opět bitva, slzičky a s pouhými 8 fauly na obou stranách.


Skáče celej Děčín hop hop hop :) Atmosféra jako při lize. Děkujeme rodičům obou týmů - byli dalšími hráči na palubovce.


Hodboďová 2, Štěpničková 2, Jindrová 2, Kmínková Magda 2, Kulhánková 4, Seilerová 4, Školníková 4, Janusová 6, Andrlová 8, Jaborová 8.


BK Horejsek Děčín - ASK Lovosice 60:13 (16:4, 18:1, 15:4, 11:4)


Po vypjatém předchozím utkání a vidinou jasné výhry. Začátek utkání jednou větou - nedalo se na to dívat. Pozitivum bylo, že si mohly zahrát všechny hráčky včetně nováčků na soupisce.


Kmínková Magda 2, Janusová 2, Hrbková 2, Štěpničková 4, Jindrová 4, Seilerová 4, Kmínková Mariana 4, Novotná 4, Jaborová 6, Kulhánková 9, Hodboďová 9, Andrlová 10.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page