top of page
  • Jana Šalovská

U13 dívky tentokrát Litoměřice neporazily

ASK Lovosice - BK Horejsek Děčín 12:87 (7:28 2:15 2:27 8:17)


Rozcvička před derby s Litoměřicemi s jednoznačným průběhem. Holky si hlásily nové akce, které se i dařily zahrát. Nechaly jsme odpočívat pivotky kvůli lehčím zdravotním indispozicím, a tak si mohly zahrát úplně všechny hráčky z lavičky.


Školníková 18, Procházková 11, Kulhánková 10, Hodboďová 10, Janusová 9, Štěpničková 8, Andrlová 8, Kratochvílová 5, Kmínková Mariana 4, Novotná 2, Hrbková 2.


BK Horejsek Děčín - TJ Slovan Litoměřice 31:36 (9:10 2:12 17:7 3:7)


Utkání plné očekávání, zda se nám podaří potřetí porazit holky z Litoměřic. První poločas jsme pojmenovaly prostějovským „A“ týmovým děsem... taky o 11 na konci druhé čtvrtiny. Stejné chyby a ztráty míčů.


Nebyla bouře o poločase jako v Prostějově. Jen jsme trochu pozměnily pětky. S trenérkou jsme řešily změnu sestavy, jelikož měly rozehrávačky Majda Andrlová 3 fauly stejně tak Míša Kulhánková. Děvčata hodila basketbal za hlavu. Zvedla jsem hlavu od papírů a viděla kapitánku, která nacvičovala tango zřejmě na StarDance místo vedení rozcvičky.


Pozměněná první pětka hrála pěkný kolektivní basketbal - dokázaly si, že se dá hrát se třemi fauly posléze i čtyřmi a dokonce i bránit trpělivě na nohách bez zapojení faulujících rukou. Výborně hrající Majda a obě Kláry, které se podělily o téměř všechny nastřílené body ve čtvrtině.


Stav 28:29 jsme opravdu nečekaly. Ve čtvrté čtvrtině i díky nepřesným šestkám na obou stranách nám soupeřky neodskočily na více než 4 body - to byl stav v 7. minutě. V čase 7:30 jsme si vzaly time. Nakreslily jsme akci „Bosy“ clona a přihrávka na Romanku s tím, že se pokusí dát trojku. Akce byla zahraná - trojka se nepodařila - přesto náš potlesk. Konečný stav o pět bodů. Přesto výhra :) na utkání 2:1.


Janusová 10, Hodboďová 10, Andrlová 4, Kulhánková 3, Štěpničková 2, Školníková 1, Jindrová 1.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page