top of page
  • Robert Landa

Rodiče - hráči 23:22

Tento čtvrtek v podvečer se v hale konala věc nevídaná. Při téměř 100% účasti zde trénovali rodiče hráčů kategorie U12 a U13.


35 statečných rodičů a sourozenců přijalo pozvání na trénink vedený Robertem Landou a podobný počet rodinných příslušníků přihlížel akci z hlediště. Po krátké sportovní přednášce ve VIP salonku děčínské haly se trénující přesunuli na plochu, kde proběhl vlastní trénink.


Dvouhodinový program odstartovala atletická průprava na žebřících, po driblinku a přihrávkách na místě i v pohybu jsme průpravnou část zakončili učením se dvojtaktu a střelbě z místa (rodiče si tak mohli vyzkoušet, že za tím, co někdy vypadá jednoduše a ladně, je ve skutečnosti spousta práce). Posilování a lehký strečink pak předcházel očekávanému utkání dětí proti rodičům.


„Byl jsem potěšen odezvou, jakou tato akce u rodičů měla - po pravdě, jsem očekával jen hrstku statečných, ale aktivní účast téměř všech rodičů mě mile překvapila. Velmi oceňuji to, že se rodiče nebáli vyzkoušet dovednosti, které většině z nich přirozeně nejsou blízké, že se nebáli zdravě riskovat, zapomenout na ostych a že se dokázali i trošku odvázat. Děti mohou mít sportovní, nebo jiné kulturní vzory, ale rodiče našich dětí ve čtvrtek prokázali, že tím největším vzorem jsou pro děti právě oni.“


Večer byl zakončen společným posezením rodičů, hráčů a trenérů v restauraci.


„Děkuji rodičům a hráčům za účast, trenérům za pomoc s organizací akce. Náplní příštího setkání budou soutěže rodičů a jejich dětí.“ Robert Landa

(foto Petr Ďurana)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page