top of page
  • Robert Landa

U12 - Deset výher v řadě (nejen A-tým má své vítězné série) :-)

BK SLUNETA Ústí n.L. - BK Horejsek Děčín 36:47 (10:14, 18:21, 26:32)


Dvořák 11, Vojtíšek 6, Techl 6, Randýsek 6, Horák 5, Trbola 5, Rejthar 4, Oborník 2, Fichtner 2, Rajchl, Hýža, Raymond, Ďurana.


BK SLUNETA Ústí n.L. - BK Horejsek Děčín 43:56 (16:13, 25:31, 37:44)


Dvořák 11, Horák 9, Trbola 9, Randýsek 8, Rejthar 6, Fichtner 4, Vojtíšek 4, Rajchl 2, Techl 2, Raymond 1, Oborník, Hýža, Ďurana.


Děčínskému družstvu hráčů ročníku 2004 a ml. se i nadále daří vítězit nad svým největším sokem v regionu - ústeckou Slunetou.


První dvě letošní vyrovnaná střetnutí v domácím prostředí skončila naší výhrou o pouhých pět a šest bodů (soupeř postrádal šikovného Gabriela, na naší lavičce chyběl Dvořák a Randýsek). Do odvet už ale obě družstva nastoupila v plném počtu a tak se mohli diváci i hráči těšit z napínavého utkání a z porovnání družstev hrajících v kompletních sestavách.


Zápasy měly podobný průběh - obě utkání začali lépe hráči Ústí, po time-outech se ale naši kluci vzchopili a svižnější hrou skóre vyrovnali. Do druhých poločasů už vstupoval Děčín s lehkým vedením, které nikoli se samozřejmostí, ale řekněme „bez větších nervů“ udržel do konce. Každý ze třinácti našich hráčů přispěl k vítězství, družstvo se prezentovalo velmi poctivou a soustředěnou hrou.


Zapisujeme dvě malá-velká vítězství na dlouhé basketbalové cestě. ;-)


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page