top of page
  • Jana Šalovská

Dívky U13 na domácím turnaji vítězství a prohra

BK Horejsek Děčín - TJ Lokomotiva Liberec 64:22 (22:4, 6:3, 23:4, 13:6)


V utkání jsme byly jasnými favoritkami. Dobré dva body za výhru což je plus. Mínusem byl velký počet ztrát, špatné doskoky, neproměněné šoupáky, zahozené míče kamsi a nikomu, útoky celé pětky prostředkem... Laxní hra ve druhé čtvrtině!


Kulhánková 16, Andrlová 10, Hodboďová 8, Štěpničková 8, Seilerová 5, Školníková 5, Kmínková Máří 4, Novotná 2 Janusová 2, Jindrová 2, Procházková 2.


Levhartky Chomutov - BK Horejsek Děčín 78:21 (22:11, 29:4, 11:10, 16:0)


S týmem Chomutova jsme měly do včerejšího dne celkem vyrovnané utkání. Začátek utkání se projevil hraním se staženými zadky, které donutilo trenérské trio vzít si už v první čtvrtině oba time outy. Stav 22:11 přijatelný. Ve druhé čtvrtině začaly pod košem Levhartek kralovat Ceralová a rozehrávačka Jemcová, které se podělily o 29 bodů.


O poločase domluva: nic se neděje, hrajeme se silnějším týmem, ale to je zkušenost! Třetí čtvrtina byla pohledná - sebevědomější, bojovná hra. Škoda neproměněných šancí. Obrana dobrá. Čtvrtou čtvrtinu jsme odpadly totálně fyzicky. Levhartky si udělaly dvojtaktové cvičení po hodím běžím.


Hodboďová 8, Andrlová 8, Školníková 2, Štěpničková 2, Školníková 2.


Soupeři se většinou z lavičky netleská, ale za tým Levhartek nastoupily dvě velmi šikovné nové hráčky (Jemcová a Ceralová), které nám dohromady nasázely 36 bodů. O hráčce s číslem 7, kapitánce týmu Ceralové, určitě ještě uslyšíme ;-).


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page