top of page
  • Jiří Mišejko

Turnaj U11 z pohledu týmu U11 A

Další mistrovský turnaj nejmladších minižáků v sezóně 2015/16 byl sehrán v sobotu 23. ledna 2016 na děčínské palubovce. Naše družstvo U11 A v něm zvítězilo po výsledcích:


BK Horejsek Děčín B - BK Horejsek Děčín A 10:133 (6:34, 6:73, 10:95)


V prvním utkání jsme proti našemu MIXu využili větší zkušenosti a fyzické převahy, jakož i větších herních dovedností. Naše družstvo hrálo téměř kompletní - ze základních hráčů chyběl pouze nemocný Martin Kučírek. Po celý zápas jsme měli zřetelnou převahu, přestože dostali větší příležitost hráči z lavičky.


Celé družstvo podávalo po celý zápas bojovný výkon, v zápase se objevilo i několik povedených akcí po úspěšných přihrávkách. Velmi dobrý výkon podal zejména Rajchl v obraně i v útoku, prosazovali se i Žižka a Ďurana.


Ďurana 26, Čech 18, Žižka 18, Flemmer 14, Rajchl 12, Polakovský 12, Černý 8, Petřík 7, Stránský 6, Hlaváč 4, Bečka 4, Novák 2, Andelt 2, Kučera, Pešek.


BK Horejsek Děčín A - BA Roudnice n.L. 70:28 (20:8, 36:14, 57:25)


Ve druhém utkání jsme narazili na silnějšího, fyzicky zdatnějšího soupeře, který nás zejména na začátku zaskočil poměrně tvrdou obranou a úspěšným zakončováním šancí. Většinu bodů vstřelil soupeř po pozdním vrácení se do obrany, nebo zapomenutí bránit. Problémy jsme měli i s obranným doskokem.


V utkání byl opět nejlepší Rajchl, v útoku se prosazoval zejména Ďurana, ale i Flemmer a Černý. Dobře zahráli i Hlaváč a Čech, u kterého se v závěru projevila únava. Hned v první čtvrtině se po tvrdém zákroku většího soupeře zranil Žižka a i když později nastoupil, po celý zápas se moc neprosadil.


Rajchl 14, Ďurana 12, Černý 12, Čech 7, Polakovský 6, Flemmer 6, Kučera 4, Stránský 2, Novák 2, Petřík 2, Bečka 2, Žižka 1, Hlaváč, Andelt, Pešek.


V obou utkáních se pomalu začíná projevovat zaměření našich tréninků na odstranění největších nedostatků a to je povzbuzení do další tréninkové práce.


Další moc hezké fotografie ze zápasů našeho týmu od paní Kučírkové jsou zde. Děkujeme!

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page