top of page
  • Jana Šalovská

U13 dívky - v Liberci tentokrát s Chomutovem vyrovnaně

V autobuse nás zastihla krásná zpráva o narození malého Válečníka Natanela našemu kolegovi Luboši Striovi :).


BK Horejsek Děčín - TJ Lokomotiva Liberec 66:17 (19:4, 14:9, 12:2, 21:2)


Holky bojovaly od začátku utkání s plným nasazením jak v obraně tak v útoku. Do základní pětky jsme postavily i jindy střídající hráčku Báru Novotnou - všechny jsme si vzpomněly na její loňský povedený zápas právě v Liberci. Holky presovaly po celém hřišti, povedené roztažené protiútoky, zkoušely clony... k dokonalosti u některých hráček chybělo dostatečné sebevědomí pro zakončení 1/1. Škoda, právě v takovém utkání je dobré si 1/1 vyzkoušet. Stejně tak hlavně útočné doskoky ... doskok a výskok a střela !! chyběla !!


Jsme tým :) zahrály si všechny a budiž zapomněno ostudné utkání v Chomutově před 14 dny.


Hodboďová 14, Andrlová 12, Školníková 10, Procházková 8, Štěpničková 6, Seilerová, Janusová a Jaborová po 4, Kmínková Máří a Kulhánková po 2.


BK Horejsek Děčín - BK Levhartky Chomutov 31:76 (11:21, 10:18, 4:17, 6:20)


Chomutovským nechyběla jejich „mostecká“ dvojice s číslem 7 a 8. Jakmile dostaly do ruky míč, hrály jen spolu a dobře. Takže bylo jasné, že nemáme nárok. Přesto bojovný vstup do utkání což se udrželo po celých 32 minut až do poslední vteřiny. Na skóre nekoukejte, hlavně si tu užijte jsme holkám řekly. V poločase pěkný stav 21:39. V průběhu druhého poločasu se nám přestaly dařit vyloženě 100% šance. Což bylo potrestáno obranným doskokem soupeřek - nedáš, dostaneš. Donutily jsme svojí trpělivou obranou si vzít velice rozčíleného trenéra hostí time out. Dobře děvčatům poradil, a tak z uzavřené bedny byla přihrávka na post a byl koš. Naše holky dobře řešily pres soupeřek, pivotky celkem dobře bránily jejich dlouhé (bohužel Valy chybí kila :) ).


Jasná prohra, ovšem tentokrát naše hráčky zjistily v průběhu utkání, že chomutovská tvrdá hra bude potrestána velice dobrými rozhodčími. Nebyla hra pro ně demotivující.


Štěpničková 8, Kulhánková, Janusová a Andrlová 4, Hodboďová 3, Kmínková, Školníková, Jaborová a Jindrová po 2.


Sláva vítězům a čest poraženým. V sobotu bojovnice Válečnice :), které pochválil i trenér hostí pan Rosenberger: „Dobře jste se na nás připravily a potrápily!“.




Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page