top of page
  • Jiří Mišejko

Kvalifikace U11 v Děčíně o Národní finále

V neděli 7. února 2016 byla v Děčíně sehrána první dvě utkání kvalifikace o Národní finále proti Slunetě Ústí nad Labem. V obou utkáních zvítězil favorizovaný soupeř, který má letos herně zkušenější a fyzicky zdatnější (vyšší a rychlejší) družstvo.

BK Horejsek Děčín A - BK SLUNETA Ústí n.L. A 48:70 (13:15, 18:42, 32:57)

Do prvního utkání jsme vstoupili docela dobře, bohužel několika chybami jsme v závěru ztratili i první čtvrtinu. Katastrofální výkon ve druhé čtvrtině, kdy jsme zejména neubránili ústeckého Sedláka, který dal ve čtvrtině 19 bodů, přinesl ztrátu -24. Ve druhé půli jsme zvýšenou snahou a bojovností již další ztrátu nepřipustili. Přesto konečný výsledek o 22 bodů je horší, než jsme očekávali.

Ďurana 16, Rajchl 12, Žižka 8, Čech 8, Polakovský 6, Kučírek 2, Černý 2, Stránský, Hlaváč, Flemmer, Andelt, Petřík, Pešek, Bečka, Novák.

BK Horejsek Děčín A - BK SLUNETA Ústí n.L. A 38:69 (14:16, 25:31, 30:53)

Do druhého utkání jsme nastoupili s odhodláním pokusit se zlepšeným výkonem soupeře zaskočit. To se nám zpočátku dařilo, bohužel v druhé polovině první čtvrtiny pískli rozhodčí našemu nejlepšímu hráči Rajchlovi poměrně přísný úmyslný faul, což v této kategorii znamená vyloučení do konce zápasu. Tím byl ovlivněn další průběh zápasu, zejména, když se další zkušený hráč Černý zranil. V dalších čtvrtinách se nám tak nedařilo bezpečně vyvést balón a dostat soupeře pod tlak. I v tomto utkání jsme měli problém ubránit nejlepšího hráče soupeře, tentokrát Nováka, který nastřílel 18 bodů.

Ďurana 9, Žizka 7, Rajchl 6, Čech 4, Černý 4, Polakovský 4, Stránský 2, Petřík 2, Hlaváč, Flemmer, Fišer, Pešek, Bečka, Kučírek, Novák.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page