top of page
  • Jiří Mišejko

5. turnaj U11 v Litoměřicích

V sobotu 19. března 2016 byl v Litoměřicích sehrán další turnaj U11. Součástí turnaje bylo třetí utkání kvalifikace o Národní finále proti Slunetě Ústí n. L.


BK SLUNETA Ústí n.L. A - BK Horejsek Děčín A 54:42 (20:11, 28:17, 45:32)


Bohužel se nám ani v tomto důležitém utkání nepodařilo zvítězit a tak pro nás šance na postup skončila. Utkání rozhodla zejména 1. čtvrtina, ve které Sluneta zvítězila o 9 bodů, zejména díky neubránění pasů na Strádu. V dalším průběhu byla hra již vyrovnaná, celkové skóre Sluneta zvýšila až v závěru.


Celkově lze konstatovat, že zkušenější a fyzicky vyspělejší soupeř rozhodl hlavně prosazením se jeho tří nejlepších hráčů (Stráda 18, Novák 14, Sedlák 13 bodů), které se nám nepodařilo ubránit. V našem družstvu se projevil výpadek tréninků u Rajchla a Ďurany pro nemoc a Polakovského a Stránského o pololetních prázdninách.


Soupeř byl lepší zejména v obraně našich klíčových hráčů a v proměňování střeleckých příležitostí. U našich hráčů se projevila malá sebedůvěra v útoku, která způsobila několik ztrát pro dlouhé rozehrávání bez vystřelení a často zbrklá střelba proti větším soupeřům. V útočných činnostech byli nejodvážnější Rajchl a Kučírek, v obraně splnil své úkoly zejména Kučera.


Rajchl 8, Černý 8, Žižka 6, Ďurana 6, Čech 4, Stránský 2, Polakovský 2, Kučírek 2, Pešek 2, Bečka 2, Andelt, Fišer, Kučera, Novák, Petřík.


BK Horejsek Děčín A - Slavoj BK Litoměřice 80:24 (25:5, 48:14, 64:22)


V tomto utkání proti slabšímu soupeři jsme dali mnohem více prostoru méně zkušeným hráčům, kteří se v poli celkem uplatňovali, ale v proměňování střeleckých příležitostí již tak úspěšní nebyli. Ze zkušenějších hráčů je lze pochválit zejména Černého a Ďuranu nejen za úspěšnou střelbu, ale i za snahu přihrávat méně zkušeným spoluhráčům do vyložených pozic.


Žižka 14, Ďurana 13, Černý 13, Čech 10, Polakovský 6, Andelt 6, Rajchl 4, Kučírek 4, Stránský 2, Petřík 2, Pešek 2, Bečka 2, Kučera 2, Fišer, Novák.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page