top of page
  • Karel Záleský

U13 dívky - Dvě porážky na úvod sezóny

První dvojutkání kategorie U13W v oblastním přeboru, na palubovce ústecké Slunety, nedopadlo nejlépe. Děvčata vstoupila do prvního utkání s velikým respektem. Nervozita a nejistota byla znát z každého pohybu našich hráček, přihrávaly si míč jedna druhé, zbavovaly se odpovědnosti a bály se prosadit.


Sluneta Ústí n. L. - BK Děčín 87:28 (28:4, 58:8, 75:22)


V prvním poločase se nám nedařilo téměř nic, byly jsme slabé na útočné i obranné polovině a přes výškovou převahu i pod oběma koši. Ústecké hráčky se prosazovaly svou agresivní hrou a jejich výkon se opíral i o ex-chomutovskou Jenkovou, která nám nasázela 29 bodů. Ve druhém poločase se náš výkon herně lehce zvedl, ale nedařilo nám se prosadit pod košem.


Sluneta Ústí n.L. - BK Děčín 52:35 (16:7, 22:15, 39:19)


Do druhého utkání jsme nastoupili s tím, že chceme uhrát lepší výsledek a ukázat, že přeci jen umíme hrát basketbal. Herní projev byl lepší než v prvním utkání, ale nízké sebevědomí nám nedovolovalo se lépe prosadit. Ve druhém utkání se nám podařilo i vyhrát 2. a 4. čtvrtinu. I druhý zápas rozhodla svým výkonem Jenková, která nám dělala velké problémy při rozehře a dala nám 23 z 52 bodů ústečanek.


Budiž nám tato zkušenost odrazovým můstkem pro další, tvrdší práci v trénincích a pro mladé hráčky cennou zkušeností, kterou určitě zúročí ve svých kategoriích.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page