top of page
  • Jana Šalovská

U14 dívky - První úspěšný ligový venkovní zápas a prohra s jasnými favoritkami

Loko Trutnov - BK Děčín 39:45 (8:8, 18:24, 32:33)


Vyrovnaná 1. čtvrtina. Domácí si nevěděly rady s naší zataženou obranou. Druhá byla čtvrtinou Školníkové, dala z nájezdů středem bedny, po té co ji spoluhráčky vyklidily, 9 z 16 bodů. Po poločase jsme trochu pozměnily sestavu s tím, že posílíme rozehrávku. Z nejasného důvodu se do rozehry začala tlačit Hodboďová, která ztrácela míče sama, a tak ve 4. minutě byl stav 26:25. To holky nepoložilo a pokračovaly dál v ziscích míčů a rychlými protiútoky, které nezakončovaly kvůli získaným faulům. Po faulech následovalo 13 trestných hodů, proměněn však pouze jeden! Stav na začátku poslední čtvrtiny 32:33. Poslední čtvrtinu rozhodly rozehrávačky, které shazovaly úspěšně míče na Spurnou, která krásným levým dvojtaktem dala 8 bodů za sebou. Konečně se v doskocích přidala i Hodboďová. Škoda neproměněných šestek a jasných šoupáků. Jsme ale vcelku spokojené.


Body: Spurná 17, Školníková 13, Štěpničková 4, Hodboďová 4, Seilerová 2, Kulhánková 2, Jindrová 2, Kmínková M. 1.


BSK TJ Continental Jičín - BK Děčín 107:33 (21:13, 53:22, 84:22)


Jely jsme bez dvou rozehrávaček, což jsme tušily, že bude problém. Vyrovnaná pouze 1. čtvrtina, domácího trenéra jsme donutily si vzít time (po prvních třech minutách stav 7:6). Poté začala úřadovat domácí hráčka Vítová - 13 bodů a 1 trojka. Stav na začátku 2. čtvrtiny byl stále přijatelný 21:13. Ovšem my měly velký problém vyvézt míč na útočnou polovinu. Z následných ztrát míčů jsme dostaly většinu bodů. Stav 22:53 po poločase děsivý. Po té, co jsme neproměnily jasné koše a z nepochopitelných důvodů domácí trenér stále nechával na hřišti nejlepší pětku, jsme prohrávaly o 62 bodů. V poslední čtvrtině po té, co jsme se zase dostaly alespoň herním projevem a občasným skórováním do hry, nevydržel trenér domácích a na poslední dvě minuty zase postavil nejlepší pětku.


Zahrály si všechny holky s chutí, nemůžeme jim upřít bojovnost. Trochu se hroutily ve 3. čtvrtině, ale bojovaly. První a poslední čtvrtina byla pohledná, jsme spokojené.


Body: Jindrová 10, Hodboďová 9, Seilerová 7, Kulhánková 2, Procházková 2, Majerová 2, Školníková 1.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page