top of page
  • Jiří Mišejko

U11 - První soutěžní turnaj v Litoměřicích

V sobotu 8. října 2016 jsme sehráli první soutěžní turnaj nového družstva U11 v Litoměřicích. Přes bojovný výkon celého družstva jsme nakonec skončili na 3. místě po výsledcích:


BK SLUNETA Ústí n. L. A - BK Děčín A 47:44 (10:8, 32:24, 33:34)


V tomto utkání jsme nastoupili proti tradičnímu soupeři, který hrál podobně jako my v nové sestavě. V zájmu zahrání si všech hráčů jsme tým rozdělili na dvě sedmičky, z nichž ta první (Bečka, Andelt, Hlaváč, Kučírek, Houška, Mišejko a Hrach) soupeře přehrávala. Bohužel druhá sedmička vždy vytvořený náskok ztratila, když zejména nedokázala ubránit nejlepšího hráče soupeře Holuba, který nám sám dal 26 bodů. Naší slabinou se mimo zapomínání bránit ukazuje být menší rychlost, jak v běhu, tak v boji o odražené míče, pozdní a nepřesné přihrávky a neproměňování dvojtaktů.


Body: Hubka 8, Bečka 6, Petřík 6, Hlaváč 4, Houška 4, Kučírek 4, Kroutil 4, Novák 4, Pešek 4.


Přes těsnou porážku se ukazuje, že jsme schopni tohoto soupeře porážet - budeme se však v tréninku muset ještě více zaměřit na zlepšení obrany, kombinace bez přílišného sólování a proměňování dvojtaktů.


BK Děčín A - Slavoj BK Litoměřice 40:47 (15:2, 21:30, 34:33)


Ve druhém utkání proti soupeři, který porazil Slunetu Ústí o 15 bodů (38:23) jsme podali celkově zlepšený výkon. V utkání opět dominovala první sedmička, která po 3. čtvrtině vedla o bod, aby druhá sedmička znovu nedokázala ubránit nejlepšího soupeře Hornického, který nám dal sám 32 bodů. Zdá se, že jediný Andelt je schopen ubránit kvalitního vysokého a rychlého soupeře. Ve druhé a čtvrté čtvrtině jsme nejen neubránili nejlepšího soupeře, ale ztráceli i mnoho přihrávek a míčů po dlouhém sólování. Velmi dobrý výkon podali zejména Andelt a Bečka.


Body: Bečka 14, Novák 6, Andelt 5, Mišejko 4, Kučírek 3, Hlaváč 2, Hubka 2, Pešek 2, Petřík 2.


I v tomto utkání bylo v našich silách zvítězit. Ukázalo se, že nám chyběl rychlý vysoký obranář, kterým by mohl být nemocný Pacovský. Někteří hráči také nevyvíjejí v obraně dost úsilí.


Z obou utkání je třeba se poučit a pracovat na odstraňování nedostatků s cílem oba soupeře příště porazit.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page