top of page
  • Jiří Mišejko

U11 - Druhý soutěžní turnaj v Děčíně

V neděli 6. listopadu 2016 jsme sehráli druhý soutěžní turnaj nového družstva U11 v Děčíně s dosud neporaženými týmy BA Tygři Louny a BK Chomutov. V tomto turnaji jsme po bojovném výkonu celého družstva zvítězili po výsledcích:


BK Děčín - BA Tygři Louny 47:17 (14:1, 25:5, 41:7)


V tomto utkání jsme nastoupili ve dvou sestavách: první - hráči narození v roce 2006, druhá - hráči narození v roce 2007 a mladší. Jak je zřejmé z průběžného stavu, starší sestava své čtvrtiny obě vyhrála, mladší pak po úspěšné druhé čtvrtině poslední čtvrtinu prohrála 6:10. Přesto se zdá, že toto rozdělení družstva je možné, neboť mladší sestava byla oslabena o zkušeného Martina Kučírka, se kterým by její výkon byl určitě kvalitnější.


I když zkušenější hráči hráli delší úseky, zahráli si všichni. Přestože jsme nakonec jasně vyhráli, stále se v naší hře opakují nedostatky: zapomínáme bránit po ztrátě míče; menší rychlost, jak v běhu, tak v boji o odražené míče; pozdní a nepřesné přihrávky; neproměňování dvojtaktů a střelby pod košem.


Body: Hlaváč 10, Bečka 7, Pacovský 5, Andelt 4, Petřík 4, Houška 4, Kroutil 4, Pešek 4, Novák 3, Hubka 2.


Nejlepší výkon podali Hlaváč s Bečkou, v obraně pak Andelt.


BA Tygři Louny - BK Chomutov 31:35 (8:14, 14:21, 27:27)


BK Chomutov - BK Děčín 37:60 (1:18, 19:36, 21:52)


Ve druhém utkání proti soupeři, který porazil Louny, jsme podali celkově zlepšený výkon. V utkání opět dominovala starší sestava, která obě své čtvrtiny vcelku jasně vyhrála. Mladší sestava měla problémy jak v obraně nejlepších hráčů soupeře, tak v útoku, zejména sólováním a neproměňováním střeleckých příležitostí. Velmi dobrý výkon podali zejména Hlaváč a Houška, v útoku se prosadil i Kroutil, Bečka a Pacovský.


Někteří hráči nevyvíjejí v obraně dost úsilí, někteří nestačí zejména rychlostí. Je třeba omezit sólování a zlepšit doskakování v obraně i v útoku. Na uvedených nedostatcích budeme muset zapracovat, s cílem dalšího zlepšení výkonnosti celého družstva.


Body: Hlaváč 12, Kroutil 8, Bečka 6, Andelt 6, Houška 6, Pacovský 4, Hubka 4, Pešek 4, Dvořák 2, Novák 2, Mišejko 2, Petřík 2, Hrach 2.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page