top of page
  • Kout Jan

Junior NBA League - Druhý turnaj divize ve Varnsdorfu

V pondělí 7. listopadu pokračovala Junior NBA League 2. turnajem západní konference, divize A, ve Varnsdorfu. Turnaje se opět zúčastnili basketbalisté z prvního stupně, ze ZŠ Komenského v Děčíně, ve spolupráci s BK Děčín. Naši hráči zastupují tým Minnesoty Timberwolves. Na turnaji nás čekala dvě utkání. První s domácím Varnsdorfem (Oklahoma City) a druhý s Litoměřicemi (Portland).


Děčín - Varnsdorf 56:18


Hráči z Varnsdorfské školy, kteří ještě nemají tolik herních zkušeností, jako většina našich hráčů, s námi drželi krok jen první čtvrtinu (10:6). Ve druhé čtvrtině jsme ukázali naší herní převahu a zápas jsme v klidu dotáhli do vítězného konce.


Děčín - Litoměřice 24:18


Ve druhém zápase nás čekal tým ze ZŠ Masarykovy v Litoměřicích, který na turnajích předvádí velmi dobré výkony. Věděli jsme, že nás nečeká vůbec lehké utkání, což se nakonec potvrdilo. Všichni hráči zaslouží velikou pochvalu za výkon v utkání a za plnění pokynů, které jsme si řekli předzápasem v šatně i během utkání. Velmi dobrá obrana, podpořená slušnou střelbou, nám nakonec zajistila vítězství.


Turnaje se zúčastnili tyto hráči a hráčky: Bára Bencová, Matyáš Mička, Jirka Černý, Kuba Hrach, Vanesa Váňová, Míša Kotrbová, Tomáš Novák, Vojta Petřík, Kuba Polakovský, Tomáš Hyka, Viktor Stránský a Kuba Asatryan.


Další informace k turnaji na oficiálních stránkách Jr. NBA League.





Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page