top of page
  • Jana Šalovská

U14 dívky - Prohru jsme Varnsdorfu nevrátily

TJ Slovan Varnsdorf - BK Děčín 65:56 (15:15, 26:31, 46:42)

S veškerou úctou k soupeři musím říct, že hráli domácí první poločas tak mizerně, že jsem věřila tomu, že je porazíme. Utkání začalo dost nervózně pod oběma koši. Domácí se netrefovali a my jsme nevyužily jejich mizérii.


V osmé minutě stav 11:15 a dvěma rychlými koši srovnáno na 15:15. Do druhé čtvrtiny nastoupila nám dobře známá z minulého derby hráčka s šestkou na dresu Jirchářová - šikovnější z dvojčat. Seilerová a Spurná ji výborně bránily, a tak nedala ani jeden bod. Ovšem my jsme po třech krásných uvolněních Spurné za sebou navýšily na stav 31:23. Bohužel jsme dostaly trojku (dva metry za čárou) do šatny.


Po poločase jsme musely stáhnout Kulhánkovou pro její 3 fauly. Střídající hráčka se dopustila hned 3 chyb za sebou a už se začala rozehrávat domácí Jirchářová - obranná dvojka byla jiná a už nespolupracovala. Pět úspěšných rychlých protiútoků domácích a naše hra v útoku pouze se 4 hráčkami zatím co pátá se dívala nezúčastněně, jak to dopadne! Stav 34:32, to se dostali domácí poprvé do vedení.


Náš time out se střídáním a opět se útok zlepšil co se skóre týká, jinak zase zbytečně uspěchané, stav na konci třetí čtvrtiny 46:42. Kromě upracovaných košů a zbrklého protiútoku jsme měly zakletý koš, zatímco domácím tam padalo se štěstím vše. Stav v páté minutě 53:47. Zase chaos v útoku. Ze 14 šestek proměněných 6. A stále volná domácí Jirchářová. Vítězství jsme neurvaly.


Musíme pochválit holky za bojovnost. Rychlá Majerová získala spoustu míčů, Procházková v doskoku. Spurná se Seilerovou dobře zdvojovaly. Na zem pro míč se vrhaly všechny. Měly jsme na ně. Nebýt zbrklosti.


Body: Procházková 15, Hodboďová 11, Spurná 9, Seilerová 7, Kmínková Magdaléna 4, Školníková 4, Andrlová 2, Štěpničková 2, Kulhánková 2.





Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page