top of page
  • Jana Šalovská

U14 dívky - Prohra s favoritkami ze třetího místa naší skupiny

BK Děčín - Basket Pastelka Mladá Boleslav 47:70 (19:30, 29:44, 41:60)


Začátek první čtvrtiny byl pro hostující trenérku zjevně nedobrý, protože za stavu 7:4 ve 3. minutě si vybrala svůj první time, který byl účinný, dostaly jsme najednou 8 bodů. Musely jsme střídat „zraněnou“ hráčku. Střídající hráčka ji nebyla schopna nahradit ani v útoku a ani v obraně. Škoda, tady došlo k navýšení bodového skóre 19:30.


Druhá čtvrtina byla ve znamení zlepšené obrany bojovnice Majerové a košů se štěstím. Ovšem zase zbrklý protiútok nám zabránil k lepšímu výsledku čtvrtiny, prohra o dobré 4 body.


Třetí čtvrtina byla čtvrtinou mazácky hrající Školníkové, která hru zklidnila. Soupeřky měly s Romanou dost práce. V pohodě míč převezla na útočnou polovinu a dobře dirigovala hru. Do hry se už vrátila po zranění i Jindrová, která nám v derby s Varnsdorfem bohužel chyběla. Čtvrtinu jsme prohrály o 4 body.


Poslední čtvrtina byla zase chaotická v útoku a tak jsme rozdíl nestáhly. Chyběla některým hráčkám i fyzická kondice. Prohra poslední čtvrtiny o 4 body. Celkově o 23 bodů.


Holky sice komunikovaly, občas přebíraly clony. Často ale docházelo k hloupému bránění hlavně při postupném útoku soupeřek. Dobře zvládaly vyhození z autu, i když nám to hostující hráčky ztěžovaly těsnou obranou.


Zase se ukázalo u některých hráček: jak přistupují k tréninku, takový je obraz hry.


Body: Školníková 11, Kulhánková 6, Andrlová 4, Majerová 4, Spurná 4, Seilerová 4, Procházková 4, Jindrová 4, Hodboďová 4, Kmínková Magdaléna 2.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page