top of page
  • Jiří Mišejko

U11 - Vítězství na 3. turnaji v Liberci

V neděli 4. prosince 2016 jsme sehráli třetí soutěžní turnaj nového družstva U11 v Liberci s domácím Libercem a vedoucím družstvem soutěže Slavoje BK Litoměřice. V tomto turnaji jsme po bojovném výkonu celého družstva zvítězili po výsledcích:


BA LYNX Liberec - BK Děčín A 35:54 (6:8, 13:26, 28:41)


V tomto utkání jsme nastoupili ve dvou sestavách: první - hráči narození v roce 2007 a mladší, druhá - hráči narození v roce 2006. Utkání jsme pojali jako přípravu na další zápas proti dosud neporaženým Litoměřicím. Průběžný stav jednotlivých čtvrtin potvrdil, že toto rozdělení týmu může přinést úspěch.


I když někteří hráči nepodali své špičkové výkony, je třeba celý tým pochválit za maximální snahu a bojovnost. Nejlepší výkony podali zejména Hlaváč a Dvořák, bodově se prosadili i Bečka a Kroutil. Opět je potěšující, že si zahráli všichni.


Body: Hlaváč 16, Bečka 11, Kroutil 8, Novák 8, Hubka 5, Kučírek 2, Dvořák 2, Petřík 1, Hrach 1.


BK Děčín A - Slavoj BK Litoměřice 58:22 (12:8, 30:12, 44:18)


Ve druhém utkání proti soupeři, který zatím v soutěži neprohrál, jsme podali velmi soustředěný výkon. Podařilo se nám ubránit oba nejlepší hráče soupeře, když Hornického, který nám dal v Litoměřicích sám 32 bodů, ubránil Andelt tak, že vstřelil pouze 6 bodů. Velmi dobře bránil též Kučírek druhého nejlepšího hráče soupeře.


Jinak je opět třeba pochválit celé družstvo za maximální bojovnost. Mimo jmenované obranáře podali velmi dobrý výkon i Hlaváč a Dvořák. V útoku se prosazoval zejména Kroutil a Bečka. S radostí jsme kvitovali několik pěkných kombinačních akcí.


Utkání nám potvrdilo, že se začíná prosazovat vyrovnanost našeho družstva, stále však musíme pracovat na odstraňování nedostatků: Někteří hráči nevyvíjejí v obraně dost úsilí, někteří zapomínají bránit. Je třeba omezit sólování a zlepšit doskakování v obraně i v útoku. V zájmu prosazení se proti vyšším protihráčům je třeba i zrychlit střelbu a proměňování dvojtaktů a střelby pod košem.


Body: Kroutil 14, Bečka 12, Hlaváč 6, Dvořák 6, Andelt 4, Kučírek 4, Pešek 4, Petřík 4, Hubka 2, Mišejko 2.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page