top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání týmů BK Děčín v tomto týdnu

O nastávajícím víkendu, který prakticky začíná již zítra (čtvrtek), čeká děčínskou basketbalovou mládež 14 zápasů, z nichž 9 se odehraje na domácí palubovce v ARMEX Sportcentru.


Ve čtvrtek v podvečer předehrává A-tým mladších žáků U14 domácí ligové utkání s ústeckou Slunetou a favoritem je náš tým.


Po mladších žácích nastoupí večer junioři U19 k dohrávce odloženého ligového utkání se Sokolem Vyšehrad. I když jsme v Praze vyhráli, bude to určitě těžké utkání.


V pátek večer zajíždí A-tým mužů do Liberce, kde se utká v severočeské lize s místní Slavii a měli bychom přivézt vítězství.


Ve stejnou dobu hostí B-tým mužů na domácí palubovce v oblastním přeboru BA Roudnici nad Labem a jsme favoritem tohoto utkání.


U19 dívky hostí v sobotu brzo ráno v nadregionální soutěži tým BC Xtreme Tigers. Favorit tohoto utkání není dopředu dán, takže to bude určitě vyrovnané utkání. Tentýž tým hraje druhý den (neděle, opět doma) s béčkem Sokola Nusle a jsme mírným favoritem tohoto utkání.


Kadety z U17 čekají o víkendu v nadregionální soutěži dva venkovní zápasy. V sobotu v podvečer u libereckých Kondorů a v neděli dopoledne ve Varnsdorfu. V prvním zápase je favoritem soupeř, v druhém náš tým.


A-tým mladších minižáků U14 odehraje v sobotu po obědě další ligové utkání a to se Slavojem Litoměřice. B-tým přivítá stejného soupeře v neděli odpoledne. V obou zápasech je favoritem soupeř, sobotní utkání bude ale určitě vyrovnanější.


Starší minižákyně U13 hostí v neděli dopoledne dvojutkání oblastního přeboru s chomutovskými Levhartkami, které jsou i favoritem.


V neděli kolem oběda zajíždějí mladší minižáci U12 na další turnaj do Chomutova, kde změří nejprve síly s týmem BA Tygři Louny a potom s domácími. Obě utkání bychom měli zvládnout.


(Pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek.)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page