top of page
  • Karel Záleský

U12 - Obhájili roli favorita

V neděli 11. prosince jsme vyrazili na palubovku Levhartů z Chomutova. Byl to náš letos poslední turnaj a zároveň poslední turnaj v trojičce BK Děčín, BA Tygři Louny, BK Chomutov. Bez tří hráčů základní rotace jsme jeli obhájit roli favorita.


BA Tygři Louny - BK Děčín 40:62 (13:14, 19:38, 26:48)


Tygři dorazili pouze s 10 hráči a tak jsme se domluvili, že nebudou muset dodržovat pravidlo o střídání. Lounští s námi drželi krok pouze do 4. minuty první čtvrtiny. Po šňůře 10:0 jsme soupeři odskočili a pomalu navyšovali vedení až na konečných 40:62.


BK Děčín - BK Chomutov 84:31 (18:7, 36:15, 58:29)


Od začátku jsme diktovali tempo hry, nenechali jsme soupeře lehce rozehrát a sbírali míče už na jeho obranné polovině. Koncentrovaný výkon v obraně i útoku nesl koše a my kráčeli k dalšímu vítězství v řadě. A tak jsme po Tygrech porazili i Levharty.


Za předvedenou hru zaslouží všichni hráči bez výjimky pochvalu. Svým výkonem překvapil Dan Flemmer (první turnaj od začátku sezony) a Tomáš Tomka, který udělal velký pokrok v herním projevu. Ještě však musíme zlepšit spolupráci a nebát se pustit míč z ruky (Rajchl). A naopak, nebýt jen podavači (Fišer, Andelt), ale hrát, atakovat koš i za cenu, že se mi něco nepodaří.


V neposlední řadě bych chtěl poděkovat rodičům, kteří nás přijeli do Chomutova podpořit.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page