top of page
  • Petr Ďurana

Přehled výsledků utkání týmů BK Děčín v minulém týdnu

O uplynulém víkendu odehrála děčínská basketbalová mládež 14 zápasů, 9 z nich na domácí palubovce v ARMEX Sportcentru.


Většina utkání dopadla dle očekávání, příjemným překvapením jsou vyrovnané sobotní zápasy týmů U14 A a U17 s favority, z opačného pólu je páteční prohra prvního týmu mužů.


Ve čtvrtek předehrával A-tým mladších žáků U14 domácí ligové utkání s ústeckou Slunetou a dle očekávání vyhrál 79:24.


Po mladších žácích nastoupili junioři U19 k dohrávce odloženého ligového utkání se Sokolem Vyšehrad a zaslouženě vyhráli 65:60.


V pátek zajížděl A-tým mužů do Liberce, kde se utkal v severočeské lize s místní Slavií, a trochu překvapivě prohrál 55:84.


Ve stejnou dobu hostil B-tým mužů na domácí palubovce v oblastním přeboru BA Roudnici nad Labem a soupeře jasně dle očekávání přehrál 74:46.


U19 dívky hostily v sobotu v nadregionální soutěži tým BC Xtreme Tigers a v utkání bez favorita si připsaly výhru 68:61. V neděli však nestačily na béčko Sokola Nusle a prohrály 63:74.


Kadety U17 čekaly o víkendu v nadregionální soutěži dva venkovní zápasy - v sobotu u libereckých Kondorů a v neděli ve Varnsdorfu. Oba zápasy dopadly dle očekávání, v sobotu jsme prohráli (ale až v prodloužení) 79:93, v neděli naopak vyhráli 67:59.


A-tým mladších minižáků U14 odehrál v sobotu ligové utkání se Slavojem Litoměřice. Po velmi dobrém výkonu, kdy 3. čtvrtiny nad favoritem vedl, nakonec prohrál 53:64. V neděli přivítal stejného soupeře náš B-tým a prohrál 29:91.


Starší minižákyně U13 hostily v neděli dvojutkání oblastního přeboru s favorizovanými chomutovskými Levhartkami a prohrály 27:50 a 35:62.


V neděli zajížděli mladší minižáci U12 na turnaj do Chomutova, kde změřili síly s BA Tygři Louny a s domácím týmem. Dle očekávání jsme oba zápasy vyhráli - 62:40 resp. 84:31.


Pro detailní informace o utkání z webu ČBF (sestavy, statistiky apod.) klikněte na obrázek a následně na příslušný výsledek ve sloupci skóre.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page