top of page
  • Petr Ďurana

Přehled výsledků utkání týmů BK Děčín v minulém týdnu

Předchozí víkend vzhledem k blížícím se svátkům mnoho utkání děčínské basketbalové mládeže nenabídl. Odehrálo se pouhých pět utkání, z toho jen dvě na naší domácí palubovce v ARMEX Sportcentru, a výsledkově dopadla v podstatě dle očekávání.


V sobotu zajížděly dívky U13 do Mostu k dohrávce (odloženo pro nemoc soupeře) dvojutkání oblastního přeboru s Baníkem, který byl i papírovým favoritem a naše děvčata prohrála 36:64 a 28:68.


V sobotu hráli junioři U19 venkovní ligový zápas na pražské Spartě. I když jsme soupeře doma hladce porazili, nebylo to tentokrát lehké utkání, přesto jsme vyhráli 60:59. Nedělní utkání na GBA B bylo odloženo (obsazená hala) na čtvrtek 5. ledna.


V neděli odehráli starší minižáci U13 odložené (opět pro nemoc soupeře) dvojutkání oblastního přeboru s libereckými Kondory. Jasným favoritem obou utkání byl náš tým, což potvrdil a vyhrál 57:15 a 68:15.



Pro detailní informace o utkání z webu ČBF (sestavy, statistiky apod.) klikněte na obrázek a následně na příslušný výsledek ve sloupci skóre.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page