top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání týmů BK Děčín v tomto týdnu

Po vánočních svátcích se opět rozjíždí víkendový zápasový kolotoč děčínské basketbalové mládeže. O víkendu ji čeká 7 zápasů, z toho 3 se odehrají na domácí palubovce v ARMEX Sportcentru.


Ve čtvrtek večer zajíždějí junioři U19 do Prahy k odloženému ligovému zápasu s béčkem GBA. Papírovým favoritem je sice domácí tým, věříme však, že naši kluci odehrají vyrovnané utkání.


V pátek večer přivítá náš A-tým mužů na své palubovce v severočeské lize C-tým Slavoje Litoměřice. I přes domácí prostředí jsou mírným favoritem hosté.


Mladší minižáci U12 zajíždějí v sobotu kolem oběda do Litoměřic, kde odehrají další turnaj oblastního přeboru a to nejprve s Teplicemi a poté s domácím Slavojem. Obě utkání bychom měli zvládnout.


Starší minižačky U13 přivítají v neděli dopoledne ve dvojzápase oblastního přeboru ústeckou Slunetu. Soupeř zatím neprohrál, v minulých zápasech nás snadno porazil, proto je i favoritem.


Juniorky U19 v neděli dopoledne zajíždějí naopak do Zákup k dalšímu zápasu nadregionální soutěže. V předchozích zápasech byly úspěšné naše dívky, proto se i tentokrát očekává naše výhra.



(Pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek.)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page