top of page
  • Robert Landa

Vánoční trénink rodičů a hráčů U14 a U13

Je tomu přibližně rok, kdy se poprvé potkali v tréninku a posléze střetli v přátelském utkání kluci z družstva U13 a U14 se svými rodiči. Zatímco v minulém roce jsme s rodiče nejprve sólo zapracovali na atletice, driblinku, přihrávkách, střelbě a zakončení dvojtaktem, letos jsme od začátku tréninku spojili síly rodičů a jejich synů.


Na několik aktivačních cvičení ve dvojicích navázala série koordinačních prvků s dvěma míči, soutěž ve střelbě a samozřejmě - stejně jako loni - utkání rodičů proti klukům. A naše „mladé pušky“ i podruhé svým rodičům podlehli a mají tedy o důvod víc vyhlížet příští Vánoce.


Po programu v hale se konala krátká přednáška o výživě sportovců a rodiče byli také informováni o dalších aktivitách našeho klubu. Neodmyslitelná a podstatná část vánočního setkání se posléze odehrála v Mexické restauraci, kde jsme v družném a neformálním rozhovoru probrali to nejdůležitější.


Hráči, jejich rodiče a trenéři tvoří jeden tým a mě moc těší, že rodiče hráčů U14 a U13 neváhali a podruhé se aktivně do našeho vánočního programu zapojili. Dovoluji si tímto apelovat na rodiče - udržujte se prosím přes rok ve formě, „mladé pušky“ nespí a za rok bude vyhrát opět těžší. ;-)




Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page