top of page
  • Petr Ďurana

Přehled výsledků utkání týmů BK Děčín v minulém týdnu

V novém roce se opět rozjel víkendový zápasový kolotoč děčínské basketbalové mládeže. Čekalo nás 7 zápasů, z toho 3 se odehrály na domácí palubovce v ARMEX Sportcentru. Všechny zápasy dopadly v podstatě dle očekávání.


Ve čtvrtek zajížděli junioři U19 do Prahy k odloženému ligovému zápasu s béčkem GBA, který byl i papírovým favoritem. Naši kluci nakonec prohráli 54:64.


V pátek přivítal náš A-tým mužů na své palubovce v severočeské lize C-tým Slavoje Litoměřice. I přes domácí prostředí byli mírným favoritem hosté a to se i naplnilo, když jsme prohráli 60:66.


Mladší minižáci U12 zajížděli v sobotu do Litoměřic, kde se odehrál další turnaj oblastního přeboru a to nejprve utkáním s Teplicemi, které jsme dle očekávání porazili 83:26 a poté s domácím Slavojem, který jsme také snadno porazili 113:29.


Starší minižačky U13 přivítaly v neděli ve dvojzápase oblastního přeboru ústeckou Slunetu. Soupeř nás v minulých zápasech snadno porazil, proto byl favoritem a tuto roly zvládl, když naše dívky prohrály 34:69 a 46:58.


Juniorky U19 v neděli zajížděly do Zákup k dalšímu zápasu nadregionální soutěže. V předchozích zápasech byly úspěšné naše dívky, proto se i tentokrát očekávalo naše vítězství a to se i naplnilo - výhra 91:54.



Pro detailní informace o utkání z webu ČBF (sestavy, statistiky apod.) klikněte na obrázek a následně na příslušný výsledek ve sloupci skóre.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page