top of page
  • Jana Šalovská

U14 dívky - Vysoká prohra s Pastelkami a po dlouhé době vítězné kolečko

Basket Pastelka Mladá Boleslav - BK Horejsek Děčín 75:26 (22:8, 36:13, 48:24)


Domácí hrály rychlý basket. My jsme hrály vždy jen pár minut tak, jak jsme si hru představovaly. Je vidět, že holkám v hlavách něco zůstalo z tréninků a utkání před Vánoci. V novém roce se nesešly na jediném tréninku všechny. Často chyběly rozehrávačky, a tak na tréninku nelze nacvičovat, co bychom potřebovaly. Další následný problém je fyzička hráček, které mají mizernou docházku. Prohra zcela zasloužená.


Body: Procházková 5, Seilerová 4, Kulhánková 4, Jindrová 4, Hodboďová 3, Kmínková Marianna 2, Spurná 2, Školníková 2.


BK Prosek - BK Horejsek Děčín 43:54 (12:8, 20:30, 32:40)


Poločas jsme doslova protrpěly. Zmatky v útoku, žádný obranný doskok. Byl-li pak, bylo špatné zahájení protiútoku. Zazdění tutovek. Poločas mohl skončit o 20 bodů plus. Ale neskončil. I když druhá čtvrtina byla 8:22.


Stále dokola - osobní trpělivá obrana po celém, při postupném odstupujte, nebuďte zbrklé v útoku ani v obraně. Nejdřív hráčku na záda pak míč ... chtějte míč!


Ve třetí čtvrtině konečně holky pochopily. Zlepšily obranu po celém hřišti, a tak jsme získávaly míče. Klára Hodboďová začala doskakovat. Při postupném protiútoku fungovaly clony, shozy na dlouhé... Do čtvrté čtvrtiny o pouhých 8 bodů plus. Naštěstí se domácí nijak nezlepšily, a tak jsme v osmé minutě už mohly být za stavu 36:50 už klidné. Nedané tutovky a TH 2:14 (!) nás připravily o ještě větší rozdíl ve skóre.


Měly jsme k dispozici jen dvě rozehrávačky. Romana Školníková mazácky v klidu. Míša Kulhánková občas zbrkle, ale svoji zbrklost a tím i chyby napravovala ziskem míčů po té, co skákala do přihrávek domácích. Spokojenost s výhrou venku :)


Body: Školníková 10, Procházková 10, Kmínková Magdaléna 6, Spurná 6, Seilerová 6, Kulhánková 6, Hodboďová 6, Janusová 2, Jindrová 2.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page