top of page
  • Petr Ďurana

Přehled výsledků utkání týmů BK Horejsek Děčín v minulém týdnu

O uplynulém víkendu čekalo děčínskou basketbalovou mládež celkem 12 zápasů, z toho 5 se odehrálo na domácí palubovce v ARMEX Sportcentru. Výsledková bilance víkendu je nakonec kladná, 7 vítězství a 5 porážek.

Příjemným překvapením jsou dvě vítězství starších minižáků U13 na ústecké palubovce a domácí výhry juniorů U19 nad favorizovanými soupeři. Potěšily i mladší žákyně U14, které v Praze zdolaly místní Prosek.


V pátek večer zajížděl A-tým mužů v severočeské lize do Teplic. Papírovým favoritem byl domácí tým a ten svoji roli splnil když jsme prohráli 48:89.


B-tým mužů naopak doma přivítal v oblastním přeboru Lovosice. Mírným favoritem byli hosté, ale my jsme využili výhodu domácího prostředí a zvítězili 79:73.


V sobotu zajížděl chlapecký tým nejmladších minižáků U11 na turnaj oblastního přeboru do Roudnice nad Labem, kde se nejprve utkal s domácím týmem a poté s libereckým LYNXem. V prvním utkání, které bylo součástí kvalifikace na Národní finále, jsme bohužel těsně prohráli 42:50, v druhém naopak celkem hladce vyhráli 66:36.


Ve stejnou dobu absolvovali starší minižáci U13 v oblastním přeboru dvojutkání na ústecké Slunetě. Předchozí dva vzájemné zápasy na děčínské palubovce byly vyrovnané a mělo tomu být i tentokrát, naši kluci však obě utkání zvládli na výbornou a zvítězili 58:29 a 36:31.


Dopoledne odehráli na domácí palubovce další ligový zápas junioři U19 a to se Slavojem Litoměřice. Favoritem byl vzhledem k postavení v tabulce a předchozímu vzájemnému výsledku náš soupeř. I přes naše mírné oslabení (zranění, lyžařský výcvik) však náš tým bojovným výkonem soupeře zdolal 78:64.


Odpoledne zajížděly mladší žákyně U14 k ligovému utkání do Mladé Boleslavi, která byla i favoritem tohoto utkání. Naše dívky nakonec s Pastelkami prohrály 26:75.


Nedělní basketbalový program na domácí palubovce otevřel smíšený tým nejmladších minižáků U11 mix turnajem oblastního přeboru s Chomutovem a Teplicemi. Ani domácí prostředí nám nepomohlo k lepším výsledkům a prohráli jsme 8:53 a 9:41.


Druhé ligové víkendové utkání absolvovaly mladší žákyně U14 v neděli dopoledne v Praze kde se utkaly s místním Prosekem. Favorit tohoto utkání nebyl dopředu dán. Naše dívky si nakonec, po zlepšeném výkonu ve druhém poločase, přivezly vítězství 54:43.


Druhé ligové víkendové utkání absolvovali junioři U19 v neděli odpoledne, kdy přivítali Slunetu Ústí nad Labem. Chtěli jsme odčinit nedávnou porážku na palubovce soupeře a to se nám podařilo, když opět po bojovném výkonu jsme zaslouženě vyhráli 68:59.



Pro detailní informace o utkání z webu ČBF (sestavy, statistiky apod.) klikněte na obrázek a následně na příslušný výsledek ve sloupci skóre.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page