top of page
  • Robert Landa, Jan Skokan

Trojboj týmu U14B


Bez pro výkon družstva stěžejních bratrů Veselých, Pěnkavy, Sudy a dalších lyžujících/uzdravujících se čekala naše hráče náročná série tří utkání ve třech dnech.


BK Horejsek Děčín B - Sluneta Ústí n. L. 39:62 (3:16, 13:34, 31:48)


Komentář trenéra Robert Landy: Na útočně velmi nepovedený úvod navázaly dvě dobré čtvrtiny, kdy jsme s Ústím drželi krok (toto období 28:32). Ještě pět minut před koncem bylo skóre 39:51, posledních pět jsme ovšem prohráli 0:12 a o výhře soupeře bylo rozhodnuto. Zahráli si všichni naši hráči, nastoupit do utkání v děčínském dresu si prací a přístupem k tréninkům všichni kluci zaslouží.


Body: Žižka 14, Raymond a Rejthar 5, Fichtner 4, Loun 3, Iliev, Oborník, Techl a Sýkora 2.


Fotogalerie z tohoto utkání je zde.


BK Horejsek Děčín B - BA 2006´ Roudnice n. L. 31:84 (14:10, 18:24, 24:59)


Komentář trenéra Jana Skokana: Dva rozdílné poločasy mohli vidět početní příznivci našich chlapců. Dobře plněné úkoly od trenéra Roberta Landy udržely soupeře doslova „na uzdě“ a nakonec i průběžné vedení se líbilo. Již ke konci druhé čtvrtiny však začínal zlom - TH 8/0 ! a žádný koš ze hry. Jako kdyby odchodem trenéra na slavnostní vyhlášení ztratil náš výkon šťávu a propadali jsme ve všech činnostech, zejména v návratu do obrany a tím dostávali laciné koše. Budiž příslibem první část, ale hraje se až do konce utkání.


Body: Horák 10, Iliev 7, Žižka 5, Fichtner 4, Frost 3, Sýkora 2.


Fotogalerie z tohoto utkání je zde.


BA Sparta Praha - BK Horejsek Děčín B 100:17 (36:4, 48:9, 70:13)


Komentář trenéra Jana Skokana: Třetí utkání ve třech dnech, zranění, lyžařský víkend - vše poznamenalo toto utkání, ke kterému odjelo jedenáct statečných. Soupeř nás zaskočil zónovým presinkem, kde jsme se zbytečně dlouhým driblinkem dostávali do „pastí“. Pod dojmem neúspěšného útoku také obrana nestála za nic. Že tato utkání jsou důležité z hlediska konfrontace a učení nám ukázala druhá a další část, kdy se hráči nejen vyrovnávali s tlakem soupeře - stačilo včasné přihrávání, ale naše těsnější obrana zastavila i hrůzostrašný náskok Sparty. Stovka být nemusela, ale zahráli si všichni a úprk na metro a lehce zapomenuté označení lístku, abychom stihli dřívější vlak, všem zlepšilo náladu.


Body: Techl 6, Frost 3, Oborník 2, Rajchl 2, Raymond 2, Iliev 2.

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page