top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání týmů BK Horejsek Děčín v tomto týdnu

O nadcházejícím víkendu čeká děčínskou basketbalovou mládež 6 soutěžních utkání a 2 zápasy mimosoutěžní přípravné. Na naší palubovce v ARMEX Sportcentru se odehrají jen 3 klání, všechna v neděli.


V sobotu dopoledne zajíždí smíšený tým nejmladších minižáků U11 mix na turnaj oblastního přeboru na ústecký UJEP. Čeká nás béčko domácí Slunety a lounští Tygři. Na předchozím turnaji v Lounech jsme s Ústím prohráli 20:59 a s Louny 10:67, proto i tentokrát se budeme spíše snažit o to uhrát co nejlepší výsledek.


Juniory U19 čekají o víkendu dvě ligová utkání v nadstavbě play-out na pražských palubovkách. V sobotu dopoledne na Sokole Vyšehrad (2. v tabulce, Děčín 1.) a v neděli odpoledne na Sokole Žižkov (6.). Oba soupeře jsme v základní části ligy sice porazili (Vyšehrad doma 65:60, venku 76:63, Žižkov doma 84:63 a venku 52:49), ale byla to většinou těsná vítězství, takže nelze dopředu žádný tým favorizovat.


B-tým mužů odehraje v sobotu navečer utkání oblastního přeboru na palubovce varnsdorfského béčka. Postavení v tabulce (my 1, soupeř 6.) a předchozí domácí výhra 109:68 favorizují náš tým.


Mladší žákyně U14 přivítají v neděli ráno v žákovské lize tým Lokomotivy Trutnov. V předchozích utkáních byly úspěšné naše dívky (doma 67:63, venku 45:39), proto i třetí utkání bychom mohli zvládnout, bude ale záležet na aktuálním složení a formě obou týmů. Plánované sobotní utkání s Lokomotivou Liberec bylo odloženo z důvodu obsazené haly.


V neděli odpoledne odehrají na naší palubovce přípravný zápas mladší minižáci U13 a to se stejně „starým“ Sokolem Pražským. Hosté se umístili vloni na Národním finále U12 na výborném 3. místě, proto to bude určitě hodně těžký soupeř. Poté se pražský tým utká s našimi mladšími žáky U14, kteří by již mohli svést vyrovnanější souboj. Obě utkání budou pro oba naše týmy určitě výbornou přípravou na další soutěžní zápasy.



(Pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek.)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page