top of page
  • Jana Šalovská

U14 dívky - Třetí ligová výhra nad Trutnovem

BK Horejsek Děčín - BK Loko Trutnov 57:52 (8:18, 23:29, 40:36)


S Trutnovem v lize potřetí a vždy výhra :) i když bych po první čtvrtině (kdy měly naše holky místo kecek ještě lyžáky plné sněhu z jarních prázdnin) nevsadila na výhru ani korunu. V páté minutě 8:10, následnou šňůrou hostí 8:18. Druhá pětka byla živější. V páté minutě 12:25! Zlepšeným obranným i útočným doskokem a obraně a hlavně díky dvojici Školníková a Hodboďová se podařilo snížit na 23:29.

Po poločase nastoupily všechny rozehrávačky, které dobře spolupracovaly a připravovaly dobré střelecké pozice pro Spurnou a Hodboďovou. V páté minutě konečně srovnáno 36:36. Hosté nechtěly přijít o vedení a tak dost faulovaly (TH 6/2). Stav 40:36. Ve čtvrté čtvrtině nastoupila nezměněná sestava. V sedmé minutě jsme vedly o 10 bodů. Takže se hlavně nesplašit. Naše nejčastější pokyny: „V klidu! Máte 24 vteřin!“.

Uspěchaným přechodem do protiútoku a zbytečnými pokusy o koš před limitem jsme se připravovaly o míče, ale hlavně jsme obdržely 8 bodů za sebou. Stav 54:52 36 vteřin před koncem. Po timu jsme se přesunuly blíže k soupeřovu koši. Trutnov měl k dobru ještě dva fauly, které oba využil. Ale fauloval pozdě, a tak se čas stačil posunout na 8,6 vteřin do konce. Romana míč udržela driblinkem a ještě trefila trojku s klaksonem alá Tomáš Vyoral :) viz video:



Body: Hodboďová 17, Spurná 13, Školníková 13 (1x3), Andrlová 4, Seilerová 4, Kulhánková 4, Prislupčáková 2.


Po jarních prázdninách, bez několika nemocných hráček jsme zaslouženě vyhrály. Holky nepoložila první děsivá čtvrtina - bojovaly jako správné Válečnice.


(záznam celého zápasu)




Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page