top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání týmů BK Horejsek Děčín v tomto týdnu

O víkendu naši basketbalovou mládež čeká celkem 8 zápasů, z toho 5 na naší palubovce v ARMEX Sportcentru. Utkáními „našlapaná“ bude neděle, od rána do večera diváci uvidí 5 soubojů (3 x U12 a 2 x U13 dívky).



Juniorky U19 již dnes (čtvrtek) zajíždějí na Sokol Nusle, kde je odpoledne čeká další zápas nadregionální soutěže. Se soupeřem máme vyrovnanou bilanci (doma prohra 63:74, venku výhra 68:56), takže i tentokrát je to utkání bez jasného favorita. Náš tým je ale výrazně oslaben zraněními, takže to bude mít tentokrát těžší.


V sobotu navečer dívky naopak doma přivítají poslední tým tabulky ASPV Zákupy, které jsme již třikrát porazili, a to výrazně - doma 130:23, venku 79:40 a 91:54, takže jsme jednoznačným favoritem tohoto utkání.




Kadeti U17 odehrají v sobotu ve stejnou dobu zápas nadregionální soutěže, skupiny o 1.-4. místo, na palubovce týmu BA 2006´Roudnice n. L. B. Ačkoliv to máme se soupeřem na zápasy 1:1 (doma výhra 86:67, venku prohra 64:79), favoritem jsou domácí.


Druhý den v neděli brzo ráno kluci odehrají druhý víkendový zápas v Kolíně. Náš soupeř je jednoznačným favoritem, protože nás již dvakrát vysoko porazil (u nás 121:52, u nich 98:39).




V neděli dopoledne se na naší palubovce odehraje turnaj mladších minižáků U12. Utkají se nejlepší 3 týmy soutěže: Děčín, Sluneta Ústí nad Labem a Slovan Litoměřice.


Hned ráno náš tým čeká nejdůležitější zápas sezóny, protože se Slunetou budeme hrát o první místo v oblastním přeboru zajišťující účast na Národním finále U12. Náš soupeř zatím v letošních 18 zápasech soutěže neokusil porážku, proto to bude určitě velmi těžké utkání. V této sezóně jsme se s Ústím zatím neutkali, takže nemáme srovnání, v minulé sezóně jsme však se soupeřem v kategorii U11 několikrát prohráli (39:94, 46:53, 48:70, 38:69, 42:54, 29:74 a 30:40).


Po obědě se naši kluci utkají se Slovanem Litoměřice, což je čistě dívčí tým, hrající v chlapecké soutěži U12 na výjimku, proto se výsledek s tímto týmem do oblastního přeboru nezapočítává. Přesto budeme chtít vyhrát, ale opět to bude těžký zápas, protože litoměřické dívky jsou v aktuální tabulce na druhém místě, když prohrály jen jeden zápas.




Navečer odehrají doma dvojzápas oblastního přeboru starší minižákyně U13 když hostí poslední tým tabulky ASK Lovosice. V předchozích zápasech na palubovce soupeře jsme vyhráli (48:10 a 66:28), proto i tentokrát bychom obě utkání měli zvládnout.





(Pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek.)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page