top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání týmů BK Horejsek Děčín v tomto týdnu

O víkendu naši basketbalovou mládež čeká celkem 7 zápasů, bohužel ani jeden se neodehraje na naší palubovce v ARMEX Sportcentru.


V sobotu dopoledne odehrají dvojzápas oblastního přeboru v Litoměřicích starší minižákyně U13 s místním Slovanem. V předchozích zápasech na domácí palubovce jsme prohráli (18:63 a 15:78), proto i tentokrát je favoritem obou utkání náš soupeř.


V sobotu dopoledne zajíždějí juniorky U19 do Prahy, kde je čeká zápas nadregionální soutěže s místním týmem PORG Basket, s kterým máme bilanci 1:2 (doma 45:51 a 59:54, venku 52:63). Dosavadní výsledky byly vyrovnané a i tentokrát nemá utkání jasného favorita.


V neděli dopoledne ve stejnou dobu hrají naše dívky v Sadské, s kterou máme stejnou bilanci jako se sobotním soupeřem (doma 70:79 a 68:57, venku 57:68), takže opět by to mohlo být vyrovnané utkání.


V sobotu večer hrají kadeti U17 nadregionální soutěž v Liberci s místním béčkem. Soupeř nás již dvakrát porazil (u nás 70:60, u nich 93:79), proto i v tomto třetím vzájemném zápase jsou mírným favoritem liberečtí.


V neděli kolem oběda hrají mladší minižáci U12 soutěžní turnaj oblastního přeboru na palubovce Slovanu Litoměřice, kterého se kromě nás a domácích zúčastní i Sluneta Ústí nad Labem. Na turnaji před čtrnácti dny na naší palubovce jsme s ústeckým týmem prohráli vysoko 41:94, naopak litoměřické dívky jsme porazili 53:33. Ústí nad Labem bude pro nás tedy velmi těžký soupeř, domácí bychom však mohli zvládnout.


(Pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek.)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page