top of page
  • Karel Záleský

U12 - Poslední soutěžní turnaj sezóny

V sobotu 18. 3. nás čekal na ústeckém UJEPu poslední turnaj soutěže oblastního přeboru U12. Již dva předchozí turnaje ukázaly, že nás nečeká nic snadného. Pouze se třinácti hráči (3 nemocní, zbytku se asi nechtělo!) jsme vyrazili ráno v 7:30 od Sportovní haly a v 9:00 nás čekal první soupeř, ústecká Sluneta.


BK Horejsek Děčín - Sluneta Ústí n.L. 25:56 (6:14, 11:32, 21:42)


Skóre po rozskoku otevřel hned Kája Rajchl z rychlého nájezdu. Další průběh však provázela nervozita v obou táborech a v 6. minutě bylo skóre pouze 4:4. Poté nám však ústečtí odskočili šňůrou 8:0 (Novák 6 b.) a čtvrtinu vyhráli 14:6. „Druhá“ pětka bohužel svým alibistickým herním projevem náš výkon nezvedla a do šatny jsme odcházeli za stavu 11:32.


Po domluvě v šatně se náš herní projev zlepšil, začali jsme si podávat balón, hráli kolektivně, zrychlili přechod na útočnou polovinu i návrat do obrany a po čtvrtinách 10:10 a 4:14 svítilo na výsledkové tabuli skóre 56:25 pro Slunetu.


Slovan Litoměřice - BK Horejsek Děčín 46:65 (12:25, 23:39, 33:56)


Půl hodiny po boji se Slunetou nás čekal zápas s děvčaty ze Slovanu Litoměřice. Čekali jsme, že utkání nebude jednoduché a Slovanky nám budou chtít oplatit předchozí dvě porážky (53:33, 55:52).


Nechtěli jsme však připustit podobné drama, jako před čtrnácti dny v Litoměřicích, a navázali na výkon z druhé půle předešlého utkání se Slunetou. Kluci hráli celý zápas zodpovědně, kolektivně, a i když na konci už docházely síly, dotáhli jsme utkání do vítězného konce.


Pochvala patří všem hráčům za předvedené výkony a poděkování fanouškům, kteří nás přijeli podpořit.


Hráči: Hlaváč, Stránský, Čech, Andelt, Rajchl, Černý, Žižka, Fujera, Kolář, Tomka, Kučera, Ďurana, Bečka.


Více fotografií od paní Kučírkové ze zápasu se Slovanem zde.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page