top of page
  • Karel Záleský

U13 dívky - Doma 2x vítězně

Poslední domácí dvojutkání oblastního přeboru hráček U13 jsme odehráli v neděli 19. 3. proti hráčkám Baníku Most. Bez tří hráček základní rotace a po předchozím dvojutkání v Mostě, kde jsme prohráli 64:36 a 68:28, málokdo věřil v naše vítězství.

BK Horejsek Děčín - BK Baník Most 39:33 (11:7, 21:17, 31:26)


První utkání bylo vyrovnané, žádnému družstvu se nepodařilo odskočit výraznějším rozdílem. Spousta chyb, neproměněných střel na obou stranách a na konci skóre 39:33. V „první” pětce nás bodově držely Klára H. a Eliška S., ve druhé pak Míša K. a Anička P. Zbytek se do hry bohužel moc nezapojil. Nejspíš strach z toho, že by mohly něco pokazit, jim bránil ve větší aktivitě.

BK Horejsek Děčín - BK Baník Most 61:42 (13:13, 28:23, 49:28)


Ve druhém utkání se zapojila celá lavička. Rozehrávky se ujala dvojčata Kmínkova, kterým pomáhala Natka C. Eliška S. se rozehrála ke skvělému výkonu a táhla svou pětku. Klára vše jistila pod košem. Ve druhé pětce se k Míše a Aničce přidaly Týna D. a Natka P. Škoda jen neproměněných šancí pod košem a z rychlých protiútoků, skóre by vypadalo ještě lépe.



Na hřiště se dostala všechna děvčata z lavičky a předvedla slušný výkon. Umíme to však lépe a musíme se ještě ve spoustě herních činností zlepšovat.

Děvčata si zaslouží pochvalu za to, jak se vyrovnala s bouřlivou atmosférou v hale, soustředila se na utkání a nevěnovala pozornost „fanouškům” a sporným rozhodnutím rozhodčích.

Děkuji všem, kteří nás přišli na poslední domácí utkání podpořit.


Hráčky: Lacinová, Kmínková Magdaléna, Cermanová, Flegelová, Seilerová, Kmínková Marianna, Kulhánková, Procházková, Zelená, Prislupčáková, Hodboďová, Barčová, Doležalová.


(více fotografií z druhého utkání je zde)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page