top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání týmů BK Horejsek Děčín v tomto týdnu

Nadcházející víkend čeká děčínskou basketbalovou mládež celkem 9 soutěžních zápasů, s výjimkou dvojzápasu dívek U13 v Chomutově se všechny hrají na domácí palubovce v ARMEX Sportcentru.


V pátek večer přivítá A-tým mužů v severočeské lize USK Slavii Liberec. I když jsme na palubovce soupeře prohráli 55:84, postavení v tabulce nefavorizuje žádný tým. Domácí prostředí by nám ale mohlo napomoct k dalšímu vítězství.


V sobotu dopoledne zajíždějí starší minižákyně U13 do Chomutova k našemu poslednímu soutěžnímu dvojzápasu v oblastním přeboru. Doma jsme s Levhartkami prohráli 27:50 a 35:62, proto je papírovým favoritem soupeř.


Naopak doma sehrají juniorky U19 poslední zápas nadregionální soutěže se Sokolem Nusle B. Se soupeřem máme bilanci 1:2 (výhra venku 98:56, prohry doma 63:74 a venku 51:68), takže nejsme bez šance. Bude ale hodně záležet na kompletnosti našeho týmu.


Po dívkách nastoupí po obědě A-tým mladších žáků U14 k ligovému zápasu proti Berounu. Naše venkovní výhra 133:22 nás předurčuje do role favorita, spíše tedy půjde o předvedenou hru.

Neděle bude v ARMEX Sportcentru patřit mladším žákyním a mladším žákům, kteří zde odehrají 4 ligová klání. Pro kluky to budou poslední soutěžní zápasy v této sezóně.


Nejprve před obědem sehrají ligové utkání U14 dívky s pražským týmem BK Prosek (dohrávka z půli března). Na palubovce soupeře jsme vyhráli 54:43, takže bychom vítězství chtěli zopakovat i doma.


Po dívkách po obědě nastoupí B-tým U14 k ligovému zápasu proti Berounu. Po naší nedávné výhře u soupeře 69:44 a i díky domácímu prostředí jsme mírným favoritem a i tým si opět na vítězství věří.


Po béčku nastoupí odpoledne A-tým U14 proti BA Sparta Praha. I když jsme pražany nedávno u nich porazili 81:59, nebude to vůbec jednoduché utkání.


Se stejným soupeřem se pak v podvečer střetne i naše béčko U14. To si naopak z palubovky soupeře přivezlo vysokou prohru 17:100, proto jsou favoritem tohoto střetnutí hosté.



Přehled všech utkání v tomto týdnu

(Pro větší zobrazení a aktuální údaje o jednotlivých zápasech - čas začátku utkání, rozhodčí apod. - klikněte na obrázek.)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page