top of page
  • Jana Šalovská

U14 dívky - Prosek nám vrátil porážku

BK Horejsek Děčín - BK Prosek 35:47 (8:16, 12:34, 19:38)


Do první čtvrtiny jsme nastoupily se spoustou zbrklých přihrávek, nedorozumění v útoku, v doskoku a ještě ke všemu jsme se netrefily do koše. A když, míč z něj vypadl. Druhou čtvrtinu nastoupila druhá pětka s tím, že rozdíl osmi bodů není problém smazat. Hostující hráčky pokračovaly ve své hře a krásně jim narůstalo skóre a nám tam nic nepadlo.

Stav na konci druhé čtvrtiny 12:34. O poločase jsme si řekli, že na skóre se dívat nebudeme, rozhodující je dojem ze hry. Basketbal vychází i z dobré obrany. Přesto že jsme v poločase prohrávaly o 22 bodů, holky chtěly viditelně vyhrát. Pomalu jsme ukrajovaly náskok hostujícího týmu.


Výbornou obranou jsme začaly a výbornou obranou skončily. Trenérku hostí jsme donutily měnit celé pětky, protože si s naší dobrou obranou nevěděly rady. Za dvě poslední čtvrtiny jsme jim dovolily dát jen 13 bodů! Poslední jsme vyhrály 16:9 a nebylo to tím, že by hosté čtvrtinu vypustili.


Bohužel pro nás soupeřky měly po celé utkání koš asi s poklopem a nám nepropadly ani tutovky.



Body: Kulhánková 11 (2x3), Andrlová 7, Spurná 3, Štěpničková 2, Majerová 2, Školníková 2, Seilerová 2, Prislupčáková 2, Novotná 2, Hodboďová 2..


(více fotografií zde)

Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page