top of page
  • Jakub Houška

U11 - Povedená utkání na turnaji v Chomutově

V neděli 2. dubna 2017 jsme odehráli doplňkový turnaj v Chomutově. Na cestu jsme se vydali téměř všichni společně vlakem, protože jsem chtěl, aby si kluci užili zábavu při trochu jiném cestování a opět se trochu více poznali a prostě byli tou opravdovou partou. Myslím, že se nám to v tomto ohledu povedlo. Povedlo se nám to i výsledkově, když jsme porazili Teplice 110:9 a Levharty Chomutov 54:32.

Bylo fajn, že si zahráli všichni kluci přibližně stejnou měrou a mohli tak ukázat, co v nich je. Téměř všichni ukázali, že v nich toho mají v sobě spoustu, ale také, že se toho dá spoustu zlepšovat :-).


Určitě nás zdobilo spoustu získaných míčů při vytaženější obraně a z toho pramenící jednoduché koše do koše soupeřů, bojovnost a občas i skvělé kombinace a zakončení na pár přihrávek.


Do druhé zápasu proti Chomutovu jsme sice nastoupili trochu vlažněji, protože si klasicky kluci mysleli, že to půjde samo, ale nakonec si uvědomili, že musí zapnout na vyšší obrátky, protože nám byl Chomutov opravdu dobrý soupeřem. V Teplicích jsou mladší hráči a hráčky, ale děti srdnatě bojovaly a za to si od nás zaslouží velkou poklonu.


Každopádně bych chtěl poděkovat Chomutovu za uspořádání dodatečného turnaje, protože kluci potřebují hodně hrát a tato je cesta, jak jim ty zápasy dát. Jsme otevřeni všem podobným akcím a ještě jednou díky!


P.S. Výsledky zápasů víte a střelci nejsou důležití. Vyhráli jsme jako tým a to je nejdůležitější.



Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page