top of page
  • Robert Landa

Lukáš Rozsypal v nominaci na Hry VIII. letní olympiády dětí a mládeže České republiky

Lukáš Rozsypal (2002, nyní extraliga U15) již třetím rokem hostuje do Litoměřic. S nimi se dvakrát dostal na Mistrovství ČR v žákovských kategoriích a společně s týmem obsadil skvělé sedmé a deváté místo v ČR. V letošní sezoně se opět se svým družstvem probojoval mezi nejlepší celky v ČR. Patří ke klíčovým hráčům extraligového družstva, s průměrem 9,6 bodu je třetím nejlepším střelcem a jeho dobrou vizitkou je i to, že jako jediný hráč nastoupil ve všech dosavadních 26 utkáních. Ale Lukáš nezapomíná ani na svůj domovský klub - jako o dva roky mladší hráč odehrál letos za BK Děčín 13 z 18 zápasů v NRS za tým U17, s průměrem 12 bodů patří k top 3 skórerům družstva a s 23 danými je naším nejlepším trojkařem.



Hry VIII. letní olympiády dětí a mládeže České republiky se uskuteční v metropoli Jihomoravského kraje v Brně. Pořadatelé vypsali 22 sportovních odvětví (atletika, badminton, baseball, basketbal, cyklistika, florbal, fotbal, házená, jachting, karate, kolečkové brusle, moderní gymnastika, orientační běh, plavání, plavání hendikepovaných, sportovní gymnastika, sportovní střelba, stolní tenis, synchronizované plavání, tenis, triatlon, volejbal) a jednu uměleckou soutěž (krátký film a video). Předpokládaná účast je téměř 4500 sportovců a trenérů.


Lukáš byl trenéry Janem Šotnarem (Litoměřice) a Adamem Žampachem (Ústí) vybrán do širšího krajského výběru. K nominaci mu za náš klub blahopřeji a pevně věřím, že se do finální nominace dostane a zakusí atmosféru „malých olympijských her“.




Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page