top of page
  • Radek Kroupa

B-tým slaví titul v oblastním přeboru!!!

BK Horejsek Děčín - ASK Lovosice 73:50 (22:12, 47:21, 52:39)

Komentář trenéra: Vědomi si desetibodového náskoku z prvního finále, jsme před super návštěvou 150 lidí nastoupili k domácí odvetě. Všichni jsme věděli, že zápas začíná od stavu 0:0 a tak jsme k utkání i přistoupili. V 6. minutě první čtvrtiny jsme vedli 17:7, na což hosté reagovali timeoutem. Celkově první čtvrtina skončila 22:12.

Druhá část zápasu se nám povedla ještě lépe, jelikož jsme dokázali Lovosice ubránit na 9 vstřelených bodech, kdežto my jsme dali bodů 25. Z poločasového vedení o 26 bodů se mohlo zdát, že je po zápase. Před třetím kvartálem jsem svým hráčům řekl, že musí hrát i druhý poločas naplno a nedat Lovosicím šanci na návrat do zápasu. To ale nikdo nečekal, že se nám ve třetím úseku zápasu nebude vůbec dařit v útoku, jelikož jsme vstřelili pouze 5 bodů a Lovosice 18.

V první minutě čtvrté čtvrtiny dali hosté rychle 5 bodů (52:44), poté se nám opět začalo dařit střelecky a v následujících 5 minutách hry se nám povedla šňůra 16:2 a pomalu mohly začít oslavy titulu. Utkání uzavřel trojkou Vilém Vilikus.

Děkujeme všem fanouškům, kteří chodili celou sezonu (každým zápasem jich přibývalo) i těm, kteří přišli pouze na finále. Respekt si zaslouží i výprava Lovosických fanoušků, kteří přijeli povzbudit svůj tým. Utkání mělo opravdovou atmosféru finále.

Body: Unar 19, Černý 11, Vilikus 10, Kout 10, Malý 6, Šuber 4, Klůs 2, Tomášek 2

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page