top of page
  • Petr Ďurana

Přehled utkání týmů BK Horejsek Děčín do konce sezony - aktualizováno 26. dubna

(Aktualizované nebo doplněné údaje jsou oproti předchozímu článku označeny červeně.)



Soutěžní sezóna 2016/2017 pro většinu děčínských mládežnických týmů skončila.

Ve svých soutěžích úspěšné děčínské týmy čeká vrchol sezóny v podobě Národních finále (U13) či Festivalů (U12). V přípravě na ně absolvují naše týmy přípravné zápasy (U13).

V neposlední řadě budou týmy mladších žáků a žákyň U14 usilovat v kvalifikacích o postup do ligových soutěží U15.

U13 - přípravné zápasy

Starší minižáci U13 absolvují před svým vrcholem sezóny, Národním finále v Praze, dva přípravné zápasy s kvalitními soupeři. V úterý 25. dubna odpoledne na pražském Sokole a v pátek 28. ve stejnou dobu na BŠ Praha.



U12 - Festival

Mladší minižáci U12 skončili v oblastním přeboru druzí a vybojovali si tak účast na Festivalu U12 v Ostravě, které pořádá ve dnech 28. - 30. dubna klub BK Snakes Ostrava.

Festivalu se zúčastní 12 týmů: BA Sparta Praha, BC Vysočina, BCM Olomouc, BCM Prostějov, BK Horejsek Děčín, BK Opava, BK Snakes Ostrava, Jiskra Kyjov, Jižní Supi, SAM Brno, SKB Zlín, Sojky Pelhřimov.

Náš tým čekají v tříčlenné skupině A v pátek po obědě BA Sparta a odpoledne SKB Zlín. V sobotu a v neděli dopoledne se pak hrají zápasy o umístění, viz rozpis utkání.

Představení družstva: "Na turnaj do Ostravy se moc těšíme. Jedeme se bavit basketem, ukázat co jsme se během roku naučili a poprat se o co nejlepší umístění. Srdcem Válečníci!".



U13 - Národní finále

Starší minižáci U13 se jako vítěz oblastního přeboru zúčastní 5. - 7. května Národního finále U13 v Praze, pořadatelem je klub BŠ Tygři Praha.

Kromě nás a pořadatele se do turnaje kvalifikovaly týmy BA Nymburk, BK Klatovy, BK Synthesia Pardubice, BVK Holice, SK Renocar Podolí, Slavia Kroměříž, Snakes Ostrava, Sokol Pražský, Sršni Písek a USK Praha.

Náš tým čeká v tříčlenné skupině C v pátek dopoledne tým Sokol Sršni Písek a v podvečer BK Synthesia Pardubice. V sobotu a v neděli se hrají čtvrtfinále atd. a zápasy o umístění, viz rozpis utkání.

Motto týmu: "Za časů dávných vůdců, hrdinných kapitánů a hráčů, neklidem zmítaný kraj zrodil hrdiny. Jsme děčínští Válečníci. Zoceleni žárem bitev v oblasti na severu Čech i v lize žáků, vracíme se po dvou letech na Národní finále. V Ostravě 2015 jsme skončili čtvrtí, poté jsme ustoupili našim Ústeckým sokům, ale z Festivalu 2016 jsme přivezli stříbro. Nyní jsme zpět, připraveni předvést své umění a opět vítězit i prohrávat s nejlepšími."


U15 - kvalifikace

Mladší žáky U14 čeká na přelomu května a června kvalifikace o postup do žákovské ligy U15.


1. kolo kvalifikace se hraje v termínu 3. - 4. června a 2. kolo (pro ty týmy, které v 1. kole neuspěly) 17. - 18. června.

Aktuální seznam přihlášených týmů je na stránce ČBF: sekce Dokumenty pro soutěže řízené STK ČBF - Dokumenty pro sezónu 2017/18 - Přehled přihlášených družstev - Žactvo.



U15 dívky - kvalifikace

Obdobně jako chlapci, budou i naše mladší žákyně U14 usilovat o žákovskou ligu U15. Termíny jejich kvalifikace jsou 27. - 28. května (1. kolo) a 10. - 11. června (2. kolo).

Aktuální seznam přihlášených dívčích týmů je ve stejném dokumentu, jako je uveden u chlapců, viz výše.


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page