top of page
  • Robert Landa

Rozvrh tréninků týmů BK Děčín od května 2017

Od května začínají trénovat družstva na sezónu 2017/2018. Posunem hráčů vzniká v našem klubu nově tým U15 - tím budou naplněny všechny soutěžní kategorie chlapecké mládeže (U11, U12, U13, U14, U15, U17 a U19).


Dívčí družstva budou soutěžit v příštím roce v kategoriích U11MIX, U13w, U15w a U19w (písmeno U je zkratkou anglického slova under, U12 je tedy družstvo hráčů do 12 let, písmeno w z anglického women nám označuje družstvo dívek/žen, U15w je tedy tým hráček do 15 let a podobně).


Mužská složka bude v příští sezoně zastoupena jistě týmem v Severočeské lize (SČL), družstvem v Oblastním přeboru (OP) a „na spadnutí“ je vznik druhého děčínského družstva v OP.


Prosíme všechny hráče, hráčky a jejich rodiče, aby vzali na vědomí, že platné jsou nyní tréninky uvedené v přiložené tabulce. Časy a místa tréninků, jak jsou uvedeny v nabídce „Družstva“ na tomto webu (lišta menu pod společnou fotkou mládeže), budou aktualizovány.


Všichni, kterých se změny týkají, budou (nebo už byli) informováni trenéry. Jakékoliv nejasnosti nebo problémy budou řešeny individuálně. Vnímáme jako důležité, aby docházelo k poznávání a sehrávání nových družstev co nejdříve, a to i přes dílčí komplikace v podobě změn času tréninků.


V končící sezoně 2016/2017 hájili naše barvy jediní dva hráči ročníku 1998 - Martin Pytlík a Pavel Trbola. Tito dva přecházejí nyní do kategorie dospělých. Přeji jim, aby je basketbal i nadále těšil a věřím, že budou v dobrém vzpomínat na své působení v mládežnických týmech děčínského basketbalu, a že zůstanou BK Děčín věrni.


(Pro větší zobrazení klikněte na obrázek. Přehled ve formátu PDF je k dispozici zde.)


Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page