top of page
  • Matěj Anderle

Mladší minižáci na streetballu v Ústí

V pátek 23. června ráno jsme vyrazili vlakem do Ústí nad Labem na 6. ročník turnaje ve streetballu. Naše minivýprava BK Horejsek Děčín čítala 11 hráčů ročníku 2005 a mladších spolu s trenéry Radkem Kroupou a Míšou Bečkovou.


V kategorii U12 jsme postavili 3 týmy a každý z nich odehrál v systému každý s každým 4 zápasy.


První tým Draci (Ondra Štípek, Kuba Hrach, Tomáš Kroll a Tomáš Tomka) se bohužel umístil na posledním místě hlavně díky velkému výškovému a fyzickému deficitu. Kluci se spíše hledali, ale přesto bojovali.


Druhý tým Goldenland (Tomáš Fujera, Ondra Čech a Petr Ďurana) se umístil na 3. místě za naším třetím týmem Válečníci (Karel Rajchl, Vojta Kučera, Honza Bečka a Petr Kolář), který se umístil na 2. místě. Tyto dva týmy už hrály lépe, bohužel však nestačily na hráče domácího týmu All stars, kteří byli o dost sehranější než my.


Z mého pohledu byl streetbalový turnaj vydařený, protože jsme obsadili dvě místa na bedně. Hráči obdrželi při závěrečném vyhodnocení kategorie pěkné věcné ceny.


Po zastávce v místním McDonaldu se kluci unaveni, ale s dalšími basketbalovými zkušenostmi a hlavně s úsměvem na tváři vrátili v pořádku domů.



Děkujeme Slunetě Ústí nad Labem za zorganizování pěkného turnaje a pozvání na něj a našim klukům za bojovnost a vzornou reprezentaci našeho klubu.


Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page