top of page
  • Petr Ďurana

Aleš Abraham a Adam Helvig - zpráva z 2. turnaje regionálních výběrů U14

Ve dnech 16. - 18. června 2017 proběhl při ME žen v Pardubicích turnaj regionálních výběrů hráčů do 14 let (ročník 2003). Ve výběru Severních Čech hráli i naši dva odchovanci, svěřenci trenéra Plachého, Aleš Abraham (na fotografii #11) a Adam Helvig (#14).


V základní skupině odehráli chlapci družstva U14 Severních Čech jedno jednodušší a dvě těsná utkání. Vyhráli sice jen jedenkrát, ovšem na skóre v tabulce skončili na druhém místě. Systém soutěže je tedy poslal do semifinále.


Další dvě utkání borci prohráli a skončili na hezkém, ale ne moc nepopulárním :-), čtvrtém místě. Avšak s celkovými vítězi (Jižní Morava) odehráli velmi vyrovnané utkání, které se rozhodlo až ve druhém prodloužení. Oproti prosincovému turnaji v Brandýse nad Labem jde tak o zlepšení o jednu příčku.


Zápasy severočeského výběru:


Východní Čechy - Severní Čechy 43:81 Západní Čechy - Severní Čechy 65:64 Severní Čechy - Jižní Morava 68:76 po 2. prodloužení Praha - Severní Čechy 65:42 Jižní Čechy - Severní Čechy 68:63

Konečné pořadí turnaje:

1. Jižní Morava 2. Praha 3. Jižní Čechy 4. Severní Čechy 5. Východní Čechy 6. Západní Čechy 7. Severní a Střední Morava 8. Střední Čechy


Hlavní trenér severočeského výběru Honza Veselý: „A je to za námi! Regionální výběr U14 Severní Čechy veze z turnaje 4. místo. Osobně musím přiznat, že jsme měli vyšší cíle a mnohdy nám chyběla trocha nutného štěstí, když jsme dokázali neuvěřitelné věci, které bohužel byli později odměněni jen prohrou a smutným výrazem. Nicméně kluci makali, pracovali jako tým a to je asi nejdůležitější. Velké poděkování Tomáši Masárovi za jeho zkušenosti a pomoc s vedením týmu a díky všem rodičům, kteří přijeli fandit.“.


Děkujeme našim hráčům za reprezentaci našeho klubu i města. Jakákoli takováto zkušenost je bezpochyby přínosná.




Štítky:

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archiv

↓Vybrat měsíc↓

bottom of page